Čehok treba lovu za jednu letvu i malo boje

Varaždinski gradonačelnik Čehok očito je u teškoj financijskoj krizi. Izgleda da je sve gradske pare (barem koliko je javnosti poznato)  ispucao kod frizerke i na Špancirfest. Razumljivo je i čak pohvalno što nije imao dovoljno para za megaplanetarno popularne zvijezde poput Šuputice, Bačićke, Rozgice i druge bezgice, ali je neshvatljivo da nema dovoljno lipa za jednu letvu i malo boje kojom bi se na letvu napisalo Privremeni autobusni kolodvor Varaždin.

Privremeni autobusni kolodvor Varaždin

 

Već i vrapci na grani bruje kako je i Varaždincima, a kamoli ne ovako dobrim susjedima kao što smi mi, Međimurci, neću ni spominjati nekog ne daj Bože turistu u tom poznatom turističkom gradu, da je traženje privremenog autobusnog kolodvora u Varaždinu pomalo nalik igri Cluedo, ne zbog ubojstva, već zbog istraživanja.

Zato se traži neki poduzetnik ili osoba iz Čehokovog miljea ako ima komad letve da na njoj napiše Privremeni autobusni kolodvor Varaždin, a ako se nađu čak dvije osobe koje su spremne pomoći Čehoku nek’ se napravi onda i jedna letva kao putokaz koji bi se stavio na kružni tok pa da se zna gdje treba skrenuti (za one koji još nisu skrenuli!).

Ugodnu subotu želim svim Varaždincima i Varaždinkama koji uživaju u plodovima svog izbora i da ih obavijestim da im je autobusni kolodvor na adresi Gospodarska ul. 56, Varaždin i pazite da ne uđete sa zadnje strane!

Privremeni autobusni kolodvor Varaždin
Privremeni autobusni kolodvor Varaždin
Privremeni autobusni kolodvor Varaždin
Privremeni autobusni kolodvor Varaždin

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.