E kad sam danas prdnuo…

…smrdjelo je baš onako, junački.
I za to je kriva ova Vlada. Jer jeo sam crveno zelje (naglasak na crveno, a znamo čija je to boja!). I jer je to zelje proizvod crvene, komunističke vlade, yugosmradova, normalno je i da moj prdac smrdi. Da sam prdnuo pod onom drugom Vladom, kradezeovskom, prdac bi mirišao, na plavu ružu.
Ako ste zapanjeni ovim mojim uvodom, nemojte biti, jer to samo pokazuje da ne pratite blogerski, ali i ini svijet. A u blogerskom, a bome i još nekim svijetovima postalo je moderno za ama baš sve što se dogodilo okrivljavati one iz suprotnog političkog tabora, ovisi čiji su simpatizeri vrli komentatori.
Zet je ostavio vašu kćer jedinicu, to su krivi SDP-ovci, jer da su kršćani, ostali bi zajedno.
Dijete vam dobilo jedinicu iz povijesti, to je kriv HDZ, jer on širi svoju netočnu verziju povijesti pod službenu.
Banane su poskupjele, opet kriv SDP, jer su banane uvežene iz komunističke države,
Zaručnički prsten je skup. Pa kako neće biti kad je HDZ prošvercao svo zlato u svoje tajne trezore u drugim državama.
Pala je kiša. E sad HDZovcima su za to krivi SDPovci jer se nisu molili Bogu, a SDPovcima su krivi HDZovci jer su potplatili nekoga da pada kiša!
Jedino što me zbunjuje, nisam načistac jer sad smrdi prdac i KGK jer ona je iz HDZ-a, ali pod SDP-ovom vladom, ili sad miriši Milanovićev prdac, jer ima HDZ-ovu Predsjednicu. Tu ću morati malo detaljnije pratiti vijesti pa da budem siguran.

I tako se to kolo sreće stalno okreće, HDZ; SDP, HDZ; SDP; itd. itd.
Samo se izmjenjuju, ili ovo ili ono zlo. Jer bez obzira pod kojima prdimo, ne miriše na dobro.

zvonimir i tihomir

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.