Čačić i Čehok sve više okreću građane protiv sebe

Dragi naši članovi i svi koji nas pratite,

pozivamo vas SUTRA, 21.05., točno u 8 SATI ISPRED ZGRADE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE, Franjevački trg 7, Varaždin, na PERFORMANS UDRUGE OVRŠNI!

Sutra smo planirali predstaviti se građanima Varaždina i okolice sa našom Udrugom. Podružiti se malo, no ponovo nas se ignorira. Dozvolu za štand NISMO DOBILI! Gradu Varaždinu i gradonačelniku Ivanu Čehoku izgleda bitnija su predstavljanja raznoraznih stranaka od čijih štandova svako malo vrvi grad Varaždin!

Također, mjesecima župana Čačića tražimo sastanak, mjesecima nas se odgađa, ignorira itd. Ovakvo ponašanje prevršilo je svaku mjeru!

Iz svega što smo doživjeli zaključujemo:
ŽUPAN RADIMIR ČAČIĆ NE ZASTUPA VARAŽDINSKU ŽUPANIJU, NEGO SEBE, odnosno SVOJU STRANKU s još nekoliko preostalih članova kako bi se uspio održati u političkom životu. Zaboravio je da ga je narod izabrao, zaboravio je da on mora služiti narodu, zaboravio je da je obećao pomoć ovršenima i onima kojima prijete ovrhe! Također smo razočarani postupanjem grada Varaždina i gradolnačelnika Čehoka. VI IGNORIRAJTE, ALI MI VAS NEĆEMO!

Zbog toga će Udruga Ovršni sutra izvesti performans ispred zgrade Varaždinske županije i poziva sve žitelje Varaždinske županije da im se pridruže i zajedno s nama traže dozvolu za preseljenje u Međimurje.

OVRŠNI USTANAK, jer s nama nema kompromisa!

Udruga Ovršni

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.