Ilustracija: Pinterest

Proglašenje dobitnika nagradnog natječaja “Starinski dragulji”

S velikim zadovoljstvom objavljujem rezultate nagradnog natječaja “Starinski dragulji” koji je privukao mnoge talentirane sudionike iz cijele Hrvatske. Težak je bio zadatak odabrati pobjednike među brojnim izvrsnim prijavama, ali na kraju su se istaknuli najkvalitetniji radovi koji su osvojili nagrade i priznanja.

Katarina Herman iz Preloga – pobjednica natječaja

Kvalitetan ženski novčanik, kao glavna nagrada ovog natječaja, osvojila je Katarina Herman iz Preloga. Katarinina prijava oduševila je svojom kreativnošću i autentičnošću, čime je zaslužila ovu vrijednu nagradu. Osim novčanika, Katarina je osvojila i knjigu “Svakodnevne priče, ubojstvo i seks”, koja će zasigurno obogatiti njezinu kolekciju i pružiti mnoge sate uživanja u čitanju.

Uključivanje u novu knjigu Gorkića Taradija alias Konobara s olovkom

Posebno mi je drago što mogu objaviti da će dvije pjesme i humoristična priča Katarine Herman biti uključene u moju novu knjigu. Njezini radovi naći će se u poglavlju “Priče bez honorara”, zajedno s djelima Suzane Martinuš i Gorana Radikovića. Ova knjiga obećava biti pravo književno blago, a uključivanje njihovih radova dodatno obogaćuje njezin sadržaj.

Podrška Međimurske županije

Novi projekt udruge Mlada pera, kojem su Katarina Herman, Suzana Martinuš i Goran Radiković dali svoj doprinos, podržala je i Međimurska županija. Ovo pokroviteljstvo svjedoči o važnosti promicanja kulturnih i umjetničkih projekata u regiji, te podršci lokalnim talentima.

Zaključak

Zahvaljujem svim sudionicima natječaja “Starinski dragulji” na njihovim izvanrednim prijavama i trudu. Posebne čestitke upućujem Katarini Herman na osvojenoj nagradi i priznanju. Radujem se budućim projektima i nadam se da će ova pobjeda biti samo jedan od mnogih uspjeha u njenoj karijeri. Ostanite s nama za više informacija o nadolazećim natječajima i kulturnim događanjima sklopu projekata za generaciju plus udruge Mlada pera.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.