Kladionice podivljale – koliko će dana proći do prve afere nove Vlade HDZ-a

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Dobro jutro, dragi građani!
Danas smo ovdje (stožer Domovinskog pokreta op.a.) kako bismo objavili formiranje nove vlade, kao da je to bio izbor između ukusnih krafni ili čokoladnih kolačića – izazovno, ali s dozom slatke nade na kraju. Nakon intenzivnih pregovora, debata, i taktičkih poteza dostojnih šaha, napokon smo složili slagalicu koja će, nadamo se, odgovoriti na sve izazove s osmijehom. Pa, spremite se za novu epizodu ‘Vlada u akciji’ – s malo više smijeha i još više afera!

HDZ je politička stranka na vlasti u Hrvatskoj, osuđena za kriminalne radnje. Ponovno je pobijedila na izborima iako iza sebe ima nebrojeno afera, na desetke ministara koji su odstupili ili su smijenjeni zbog korupcije, usmrćivanja nevinih u saobraćajnim nesrećama koje su izazvali, pronevjerama novca iz EU fondova itd. no toliko su ljudi “uhljebili” da su ponovo osvojili relativnu većinu jer ako ne glasaju za njih “uhljebi” ostaju bez svojih nezasluženih pozicija. I treći put zaredom će formirati Vladu Republike Hrvatske jer su “žetončići” iz Domovinskog pokreta odlučili da ih podupru, naravno uz pravu cijenu za svoj glas. Nebrojeno puta sam već rekao da ako nešto ima prođu na tržištu u Hrvatskoj to je domoljublje, uvijek se može postići prava cijena na tržištu.

Stoga su kladionice dale ponudu: koliko predviđate da će proći dana do prve afere s novom Vladom RH (ako su uopće u pitanju dani)?

Evo nekoliko koeficijenata:

  1. ‘EU Fiasco’ – 1.50
    HDZ pronalazi kreativan način kako pronevjeriti EU fondove
  2. ‘Ministar Shuffle’ – 2.00
    koja će biti prva ministarska pozicija koju će HDZ osloboditi? Mogućnosti su beskrajne!
  3. ‘Traffic Trouble’ – 3.75
    Koji HDZ-ov ministar će biti uhvaćen u prometnom prekršaju? Kladite se na točno vozilo koje će presresti policija – Mercedes, BMW ili Audi?
  4. ‘The Great Cover-Up’ – 5.00
    HDZ pokušava zataškati skandal – hoće li im uspjeti ili će istina isplivati na površinu? Kladite se na količinu pokušaja prikrivanja!
  5. ‘Bribery Bonanza’ – 7.50
    Tko će biti sljedeći HDZ-ovac uhvaćen u primanju mita? Kladite se na visinu iznosa i najkreativniji način primanja!

Ne propustite svoju priliku za smijeh i profit, kladite se dok je HDZ u igri!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.