Baby Lasagna objavio spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim (Foto: Youtube)

VIDEO: Napokon imamo pjesmu za pobjedu na Eurosongu!

Favorit ovogodišnje Dore Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, kojemu kladionice predviđaju kako pobjedu na Dori tako i na Eurosongu, objavio je spot za navedenu pjesmu, koji je u kratkom roku skupio ogroman broj pozitivnih reakcija.

Pjevačica Zsa Zsa  odustala je od Dore, a umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju Baby Lasagna s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Veliko hvala Zsa Zsa što je odustala, a HRT-u logično pitanje: Pa jeste li vi tamo normalni? Jer čim je Baby Lasagne ušao u izbor Hrvatska je na kladionicama skočila na osmo mjesto kao favorit za pobjedu na Eurosongu, a nakon što je objavio i video za pjesmu skočio je na 3. mjesto na kladionicama. Dakle, Baby Lasagna je apsolutni favorit za pobjednika Dore, a ovakav visok plasmana na kladionicama za pobjedu Hrvatske na Eurosongu smo imali…kad ono? Nitko ne zna, valjda još nismo.

Komentari ne samo u Hrvatskoj nego i u Eurosnog fan zajednici su sljedeći: “Nema dalje. Ili Lasagna ili nitko na Dori!”, “Definitivno najbolji spot u zadnjih nekoliko godina kod nas”, “Nemam riječi”, “Koji naježitis”, “Napokon imamo pjesmu za pobjedu na Eurosongu”, “Ide pobjeda”, “Brutala”, “Ovo se čekalo”, “Hrvatska definitivno ide na pobjedu!” itd. 

A što se tiče spota, najbolje da se uvjerite sami!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.