foto: BBB Rama

Jarni svojim izjavama razljutio navijače Dinama

Robert Jarni je za španjolske medije najavio susret Betisa i Dinama, a ono što je upalo oči svim navijačima Dinama je njegova sporna izjava za Večernji list u kojo je naveo da dolazi na Maksimir navijati za Betis.

Jarni je legenda Hrvatske, izbornik mlade reprezentacije i baš kao takav, mogao je ne odgovoriti na ovo pitanje ili ga drugačije objasniti. Ovako je samo razljutio sve navijače Dinama, ali i u Međimurje, odkuda je i rodom.

“Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu”, ispalio je Robert Jarni, aktualni U-17 izbornik Hrvatske novinaru Večernjeg lista.

“Bodi ponos svojeg roda, Međimurec bodi, bodi Hrvat, ili budi robert jarni!”, piše na transparentu kojeg je jučer vidjela mnoga međimurska populacija.

Svoju izjavu jučer je komentirao za net.hr.

“Ne vidim razloga za nikakvu ljutnju ikog. Meni je to, ono… ne znam što bi vam rekao na to. Evo, najiskrenije… ništa loše nisam mislio. Situacija je takva kakva je. Bože dragi, ja to ne razumijem i stvarno ne mogu shvatiti”, prokomentirao je Jarni za Net.hr.

Ovakve izjave nisu primjerene jednom izborniku bez obzira za koga mu srce kuca. On je djelatnik HNS-a, koji, između ostalog trenira mlade Dinamovce.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.