Ilustracija: Goran Radiković

Zakaj se se Međimorci smejejo?

Dolazi nam još jedna Nova godina no hoćemo li joj dozvoliti da bude samo još jedna u nizu Novih godina ili želimo da bude zaista nešto posebno, nešto što će vrijediti pamtiti i možda, zašto ne, još jednom proživjeti?

Udruga Mlada pera želi vam svima da bude baš ona jedna posebna, prva od svih daljnjih posebnih Novih godina.

Želimo vam i mi i zdravlja i sreće i ljubavi no želimo vam i još nešto što vam možda nitko nikad nije poželio – želio vam godinu ispunjenu logikom i naravno, njenom uspješnom primjenom.

Sigurni smo da ćete tada imati više vremena, ali i želje za smijehom. I to vam želimo odmah od 1. siječnja 2024. i zato s prvim danom nove, 2024. godine, želimo da nam napišete zašto se sve smijete, želimo da nam pošaljete svoje napisane retke ispunjene smijehom.

Osnovnoškolci i srednjoškolci Međimurja, napišite nam zakaj se vi se smejete ili nam napišite nekaj kaj bumo se mi smijali. Izazivamo vas da postanete Najsmješnija faca Međimurja što ćete dobiti ovjereno na plaketi koju sponzorira Eko Međimurje. Sve vaše radove objavit ćemo na portalu Top generacija, a najsmješnije u godišnjem zborniku udruge. Sve detalje natječaja možete naći na https://www.mlada-pera.medjimurje.info/zakaj-se-ja-smejem/

Odrasli, imate li i vi kaj smešnoga za povedati ili napisati pošaljite nam i objavit ćemo vas na portalu Medjimurje info, a ako nas baš onak dobro nasmejete mortik dobite i kakšu nagradu.

Nek’ nam svima 2024. započne sa smijehom pa će tako biti cijele godine!

Sretna vam Nova godina!

Nek' nam svima 2024. započne sa smijehom pa će tako biti cijele godine!

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.