Dođite ove subote u Čakovec na božićno – humanitarnu akciju za djecu “UKRAS PONESI, RADOST DONESI!”

Vodeći se primjerom dobre prakse ranijih godina, božićno – humanitarnom akcijom “Ukras ponesi, radost donesi” kojoj je veliki broj Čakovčana i Međimuraca dalo svoj doprinos, ovogodišnja istoimena akcija održati će se ove subote, 09. prosinca 2023. godine na Franjevačkom trgu u Čakovcu s početkom u 10:30 sati.
 

 
Zamisao Grada Čakovca i Turističke zajednice Čakovca je da božićni ukrasi s istaknutom božićnom željom za 40-ak mališana krase jelku kod Crkve sv. Nikole biskupa u središtu grada, a naši će sugrađani do blagdana Božića razveseljavati djecu poklonima – njihovim božićnim željama. “Rukavice, knjiga, pernica, lutka, društvena igra, šal, autić…”, neke su od želja mališana koje im mnogi od nas možemo ostvariti.

U božićnu akciju uključile su se i osnovne škole kojima je Grad Čakovec osnivač (I., II., III. osnovna škola, Centar za odgoj i obrazovanje, OŠ Ivanovec i OŠ Kuršanec), a čiji učenici će izraditi božićne ukrase s istaknutim željama djece slabijeg imovinskog statusa. Također, u akciju su uključena i sama djeca slabijeg imovinskog statusa iz evidencije kojom raspolaže Grad Čakovec. Razveselimo naše najmlađe sugrađane, darujmo ih povodom blagdana Božića!

Prošećite subotnjom špicom i svratite do središnje božićne jelke te odaberite jedan od jedinstvenih ukrasa koji će Vas dugo podsjećati da ste svojim skromnim darom uvelike uljepšali dječje blagdanske trenutke. Proveselimo se uz glazbenu igraonicu dječjih vrtića, dolazak Moto Mrazova u središte grada, božićni tradicijski sajam te uz pregršt predblagdanskog ugođaja!
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.