TOP VIDEO DANA: Pernara učenici gađali jajima

Ivan Pernar se nije dobro proveo ispred zagrebačke XVI. gimnazije jer su ga u trenucima dok je želio širiti poruke učenici počeli gađati jajima i vikati mu da odlazi.
 

 
Kako stvari ne bi izmakle kontroli, pred školu je došla ravnateljica Nina Karković, učenike poslala u školu, a Pernaru pokušala reći da napusti prostor gimnazije, piše Index.

Svojevrsne performanse dolazaka pred škole Pernar provodi više godina, ali u posljednje vrijeme se to malo aktualiziralo, ponajprije jer je radikalizirao ono što ima za reći učenicima. Zato su ravnatelji nekih od škola iz Zagreba dobili dopis policije da ih obavijeste ako imaju saznanja o tome da pred njihovu školu dolazi bivši saborski zastupnik.

Ono što učenicima govori tiče se (ne)cijepljenja. Govori im da “moraju raditi djecu, ali ih ne smiju cijepiti”. Također, tvrdi da neće imati suha usta ako piju Lugolovu otopinu, što je opasno za one koji ne pate od teže deficijencije joda.

Dosad je sve radio neometano jer je djecu okupljao na javnoj površini pa ga ravnatelji u tome nisu mogli spriječiti.

Iz okupljene mase učenika čuli su se povici: “Pernaru, odlazi!” 

Hoće li Pernar sad pred vrtiće budući ga više nitko imalo odrastao ne shvaća ozbiljno?


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.