Pripreme za promociju Tragova budućnosti u punom jeku

06.12.2023. godine s početkom u 16 sati u zgradi Scheier u Čakovcu održat će se promocija zbornika literarnih radova osnovoškolaca i srednjoškolaca Hrvatske naslovljen “Tragovi budućnosti” i dobrodošli ste na promociju.
 

 
Naziv sam po sebi zrači nadom, ohrabrenjem i snagom te nije slučajno odabran. Na stranicama ovog zbornika otkrit ćete tragove koji nas podsjećaju na snagu i kreativnost mladih autora iz cijele Hrvatske. Iako su još uvijek u školskim klupama, njihovi radovi svjedoče o dubokoj zrelosti i talentu.

Ime “Tragovi budućnosti” nosi duboko simboličko značenje. Mladi autori, osnovnoškolci i srednjoškolci, nisu samo mladi pisci, oni su i budućnost. Njihovi radovi nisu samo riječi na papiru, već tragovi koje ostavljaju već sada za svoju i našu budućnost. Ovdje su da nas podsjećaju na moć riječi i umjetnosti u oblikovanju svijeta oko nas. Svaka priča, svaka pjesma, svaki esej u ovom zborniku nosi sa sobom obećanje i nadu za svjetliju budućnost.

Na promociji će mladim literatima i njihovim mentorima biti uručen besplatan primjerak zbornika. Također, na promociji ćemo proglasiti i Ambasadora udruge Mlada pera za 2023. godinu te Izvor literarnog izražavanja mladih za 2023. godinu i uručiti im plakete. Naime, svake godine na neki način nastojimo nagraditi/pohvaliti/istaknuti pojedince ili timove te škole koje su dale bilo poseban doprinos razvoju i promociji Udruge, bilo izrazitom suradnjom s Udrugom ili zato što posebno želimo nagraditi nekog pojedinca u njegovom literarnom stvaralaštvu jer smatramo da samom svojom povećanom aktivnošću u literarnom izražavanju promovira taj način kreativnosti i prema drugima. Naravno da nam je draga svaka suradnja i cijenimo svaki literarni rad no uvijek netko na neki način odskače pa dobivanje titule Ambasadora/ice Udruge Mlada pera ili Izvora literarnog izražavanja mladih može samo biti pozitivan motiv.

Bit će podijeljene i plakete Otkrivačima Najkutka Međimurja!

Na promociji ćemo predstavljati, pričati, smijati se, zamisliti, razgovarati, ali i uživati u nastupu Dječje folklorne sekcije Kuu Zasadbreg pod vodstvom Barbare Dunjko. Za one koji još nisu vidjeli njihov nastup ovo je jedinstvena prilika, nećete požaliti! Napomenimo da će biti i gost iznenađenja!!!
Pripreme za promociju Tragova budućnosti u punom jeku
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.