Objavljen program 21. međunarodne PRO PR konferencije

Pod motom „Nove smjernice, novi izazovi“ objavljen je program 21. međunarodne PRO PR konferencije koja će se sljedeće godine održati u hotelu Mona Plaza u Beogradu. Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Rafael Llopis iz Španjolske, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Natan Edelsburg iz Amerike, Jonny Bentwood iz Velike Britanije, samo su neka od imena 35 stručnjaka, predavača i panelista koje će sudionici moći čuti u sklopu 21. PRO PR konferencije. Uvodno izlaganje imati će Renna Markson, upravna direktorica vodeće svjetske udruge za odnose s javnošću, Udruga za odnose s javnošću i komunikacije – PRCA (Public Relations and Communications Association).

„Punu 21. godinu fokusirani smo na stručnjake za odnose s javnošću. U posljednjem desetljeću ova industrija rapidno se mijenja zbog novih tehnologija, kreativnosti ali i odnosa s medijima. Pred industrijom je novo razdoblje edukacije i promjena vezano za umjetnu inteligenciju o kojoj se govori na brojnim konferencijama. Mi ćemo se dotaknuti te teme ali ćemo se fokusirati na novu ulogu i poziciju odjela za odnose s javnošću kroz predavanja i dva panela, jedan pod nazivom „Brands and public relations, directions“ i „The future of media and PR: a recipe for a happy relationship“.“ Kao i na prethodnim godinama i na ovoj konferenciji očekuje se više od 220 sudionika koji su vezani za teme odnosa s javnošću. PRO PR konferencija je jedinstvena po tome što se svake godine održava u drugoj državi, regiji, u drugom gradu. Ovo je četvrti put da se konferencija održava u Srbiji. U sklopu PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijeliti i PRO PR GLOBE Awards priznanja.

Program 21. međunarodne PRO PR konferencije

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.