Foto: Tomo Egredžija

Pogled branitelja Tome Egredžije na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Objavljujemo jučerašnji FB statut branitelja Tome Egredžije na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Doista vrijedi pročitati!

O kako bi bilo lijepo da se sutra stušti OLUJA i pomete onaj šljam iz Knina koji se voli nazivati državni vrh. Bila bi vrjednija nego ona iz “95.

Banda lopovska nije zaslužila da prisustvuje nekom običnom seoskom derneku a kamoli da nemilice troši novce slaveći nešto sa čim uopće nemaju veze.

Pogled branitelja Tome Egredžije na Dan pobjede i domovinske zahvalnostiDobit će pune dnevnice, žderati i lokati na naš račun, voziti se i letjeti na naš račun, hodočastiti po kojekakvim svetištima, biti gosti u Sinju, ta bulumenta i njihovi uguzi će u prvoj polovici ovog mjeseca potrošiti hrpetinu novaca na vozače, pilote, dnevnice, osiguranja, hranu, piće i ostale pizdarije sve kako bi stvorili lažni osjećaj ponosa kod građana, nabildali osjećaj patriotizma i domoljublja, opet će skejo (malo slovo jer je mali stvor, ne mogu reći čovjek) i njegovi dimnjačari urlikati stari hrvatski pozdrav, nepismeni i mržnjom zadojeni retardi će dijeliti kakti posprdne statuse o traktorijadi, pravi ratni veterani će opet biti zaboravljeni, u prvom planu će biti bukači i oni koji dobro znaju prodati priču, poginuli branitelji će im poslužiti samo kao dekor za još malo potpirivanja niskih strasti, do njih i njihove žrtve ionako više nikome nije stalo, liće se tu krokodilske suze, ispaljivati patetične floskule, Srbi će sa druge strane uzvratiti istom mjerom, zaboravit će balvane, Vukovar, Škabrnju, Voćin, sve ono što je prethodilo OLUJI “95.

Nakon 28 godina mi nemamo što slaviti, banda lopovska je opljačkala i uništila sve što je mogla, kroje si zakone da svaka krađa i pljačka bude po zakonu, opljačkali, devastirali, uništili državu koju smo krvlju i životima odbranili, nismo je stvorili ali smo je odbranili, sada imamo ništa, jedno veliko ništa.

Dakle, mi nemamo što slaviti kao što ni Srbi nemaju nikakvo pravo Oluju nazivati etničkim čišćenjem i genocidom.
Jedina dobra stvar je što je sa Olujom zapečaćeno i zatvoreno jedno krvavo poglavlje naše novije povijesti, u svemu drugom smo debelo podbacili.

Eto, sretno svima koji sutra imaju što slaviti, onima koji nemaju sretan neradni dan.

I sretno Damiru Trutu, ravnatelju Civilne zaštite ( njegovo prezime njegov program) na dobitku novog Tuarega od 85 000 eura a ti sirotinjo sutra se lupaj u domoljubna prsa i ponosno viči “IMAMO HRVATSKU, SVOJI NA SVOME”!!!
Dragi Trutino, još jednom čestitam na dobitku tako krasnog vozila, ti bar imaš što slaviti.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.