Lopovi mu provalili u kuću pa ostavili poruku: “Vidimo da ni ti nemaš ništa”

Lopovi su ušli jednu kuću u Pordenoneu, ali nakon što su pregledali stan ostali su razočarani.

Žao mi je, mi nemamo novca i moramo jesti. Ali vidim da ni ti nemaš ništa. Što se može, strpljenja…”, napisali su na komadu papira kriminalci koji su proteklih dana upali u jednu obiteljsku kuću u općini Chions pored talijanskog Pordenonea, odnijevši “samo” aparat za kavu i fritezu na vrući zrak, prenosi Novi List.
 

 
Ovo zasigurno nije pothvat dostojan pravih profesionalaca, ali zanimljiva je poruka pisana rukom s nekoliko gramatičkih grešaka. Greške su tu možda radi zavaravanja istražitelja ili zbog slabog poznavanja talijanskog jezika, piše portal occhionotizie.it.

Modus operandi je uvijek isti: lopovi čekaju da obitelj napusti kuću kako bi ušli, razbijajući prozore ili vrata. U ovom slučaju, međutim, željeli su ostaviti svoj potpis. Ironična poruka izazvala je međutim kod vlasnika stana samo ljutnju i očaj, jer je osim štete, pretrpio i ruganje. Iako je riječ o sitnoj krađi, karabinjeri su intervenirali i sada će pokušati pronaći duhovite kradljivce.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.