Nije mu se išlo u zatvor pa napao policajce

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako je 30-godišnjak počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju, dok je 46-godišnjakinja počinila kazneno djelo napada na službenu osobu

 

 
5. srpnja nešto prije 10 sati u Piškorovcu, preloški policajci postupali su sukladno nalogu Županijskog suda u Varaždinu, temeljem kojeg je naloženo sprovođenje 30-godišnjaka u Centar za dijagnostiku u Zagrebu na izdržavanje kazne zatvora.

Prilikom uhićenja 30-godišnjak je odbio izdanu naredbu te fizički spriječio policijskog službenika u obavljanju službene radnje. Nakon toga policijskim službenicima prišla je 46-godišnjakinja te je pritom odgurnula jednog policijskog službenika i time ga odmakla od 30-godišnjaka.

Uz uporabu sredstava prisile 30-godišnjak je priveden u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako je 30-godišnjak počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju, dok je 46-godišnjakinja počinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sukladno spomenutom nalogu suda 30-godišnjak je sproveden u Zatvora u Zagrebu (Remetinec).
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.