FOTO: Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2023.

U Centru za kulturu u Čakovcu u četvrtak, 15. lipnja u organizaciji Županijske lige protiv raka, uz pokroviteljstvo ZAMP-a i HDM-a te uz potporu brojnih sponzora, pjevača i umjetnika održana je 12. humanitarna modna revija „Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2023.“

Uvodno je publiku u prepunoj dvorani Centra za kulturu pozdravio predsjednik Županijske lige protiv raka prim. Husseih Saghir, dr. med., istaknuvši  da je potpora koju ova asocijacija uživa u Međimurju glavni izvor njezine snage: „Zahvaljujem izvođačima i poduzetnicima iz svijeta mode te frizerskim i kozmetičkim salonima koji su nam pomogli da i ove godine priredimo raskošan program posjetiteljima. Zahvaljujem od srca donatorima, te i našim vrijednim članovima, volonterima, bez čijeg angažmana ne bismo dosegnuli zacrtane ciljeve“.

Reviju su nosile su žene iz klubova koji djeluju u sklopu Županijske lige protiv raka Čakovec, a dio kolekcije mogao se kupiti tijekom i nakon programa čime su prikupljena financijska sredstva namijenjena rehabilitaciji i resocijalizaciji oboljelih od raka.

U programu, koji je vodila tajnica Županijske lige protiv raka Irena Šestak, nastupili su Marija Jambrošić, Ženska vokalna skupina Stridone, zbor Kluba laringektomiranih uz pratnju Aleksandra Vabeca, Vokalna skupina udruge Turen, članovi Lige s plesnom točkom, zbor Srednje škole Čakovec, Mješoviti zbor ELIAM, Mirko Švenda Žiga, plesna skupina Vivona, KUU Zasadbreg, sastav Majstori i Ivica Jurgec.

Podršku – ovoj ponovo iznimno posjećenoj humanitarnoj akciji – dao je i župan Međimurske Matija Posavec.

Izvor: Međimurska županija

Fotografije: Miroslava Novak Hranjec

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.