S*ksao u šumarku, zagrezao na tuđoj livadi, sve je snimila kamera, vlasnica traži ispriku

Jedno bezazleno, vruće druženje u automobilu, završilo je materijalnom štetom i skorom prijavom policiji…

Naime, ove srijede u ulici Ivana Lepušića u Križevcima, mještane je u noći iz sna probudilo zujanje motora automobila i škripa guma po vlažnoj zemlji. Jasno je bilo da je netko zagrezao, ali ono što je bilo čudno to se dogodilo na livadi u privatnom vlasništvu između dvije kuće. U pokušaju da se izvuče iz gabule, vozač ja raznim manevrima pogazio čemprese posađene na livadi, ali i udario drva pospremljena u metricu, dok su tragovi uništili lijep travnjak, a sve je to bila posljedica žudnje za intimnošću…

Kako doznaje Podravski.hr, mladi par se skriven u šumarku, koji se nalazi netom do livade, zabavljao u automobilu. Nakon vruće igre i vjerojatno malo zamagljenih stakala poveznih s osjećajem euforije, vozač je krivo procijenio izlaz iz šume i završio na tuđoj livadi. Kako se vjerojatno htio okrenuti, automobilom je zagrezao u plitak jarak, pa je u pomoć morao zvati i prijatelje koji su mu pomogli izvući automobil.

Međutim, vlasnici livade se nije se svidjelo što se mladi vozač i ljubavnik nije htio ispričati, zbog svojih nepodopština. Kako su vlasnici naveli na jednoj grupi na Facebooku, sve je snimljeno na nadzornoj kameri, a vozaču ako se ne ispriča slijedi prijava.

S*ksao u šumarku, zagrezao na tuđoj livadi, sve je snimila kamera, vlasnica traži ispriku

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.