Valamar prvi pokrenuo rezervacije letova za svoje destinacije

‘Fly with’ usluga upravo se testira, a u ponudi su aranžmani s letovima Zürich – Pula i München – Rijeka.

Valamar Riviera prva je turistička kompanija u Hrvatskoj koja u novoj godini uvodi uslugu rezervacije izravnih letova na neku od destinacija u kojima ima objekte.

Usluga “Fly With Valamar” upravo se testira i oglašava na njihovim stranicama, a obuhvaća uslugu leta i transfera do objekta.

Iako iz Valamara zasad ne daju službene informacije o ovom projektu, jasno je da je to naredni korak u Valamarovoj aktivnoj politici jačanja izravnih rezervacija, po čemu je kompanija poznata na hrvatskom tržištu.

Ježevac radi i zimi
Naime, rezervacije kombinacije letova i smještaja uobičajene su na online platformama za rezervacije kao što je Booking.com, no u Valamaru nastoje dobiti što veći broj izravnih rezervacija, što promoviraju i u komunikaciji sa svojim gostima.

Trenutačno na svojim stranicama nude rezerviranja direktnog povratnog leta, hotela i transfera na jednom mjestu, za povratne letove Zürich – Pula u trajanju od sat i pol te München – Rijeka (Krk) u trajanju od sat i deset minuta. Trenutačna ponuda od dva noćenja u mobilnoj kućici u Kampu Ježevac u Krku u siječnju, s letom iz Münchena za Krk i transferom, je 800 eura za dvije osobe.

Inače, Ježevac je jedan od rijetkih kampova u Hrvatskoj koji je otvoren i tijekom zime i trenutačno nude posebne ponude za smještaj na Krku. Radi se o kampu koji se po prvi put našao među 5 Valamarovih kampova koji su dobili priznanje ADAC Superplatz 2022.

Priznanja ADAC Superplatz 2022. dodjeljuju vodiči za kampiranje ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje, a najvišu ocjenu 5 ostvarili su Lanterna Premium Camping Resort, Istra Premium Camping Resort, Krk Premium Camping Resort, Baška Beach Camping Resort te Ježevac Premium Camping Resort koji po prvi puta ulazi u kategoriju najboljih kampova Superplatz.

ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima.

Ovo je tek početak
Ovo je tek početak projekta. Kako se navodi na stranicama Valamara, u 2023. godini pripremaju “širok izbor letova iz Europe do najatraktivnijih Valamarovih destinacija na Jadranu”, te gostima poručuju da prate novosti. Zasad nisu raspoloženi otkrivati pojedinosti medijima o kojim će destinacijama biti riječ, niti o tome s kojim kompanijama surađuju.

Iza Valamara je, inače, odlična poslovna godina. U prvih devet mjeseci ostvareno je 2,32 milijarde kuna poslovnih prihoda koji su rasli za 14%, a operativna dobit (EBITDA) u prvih 9 mjeseci dosegla je 943 milijuna kuna (rast 7,7%).

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.