“Sve je OK” – spoj hip-hopa, popa i jazza u prvom Massinom singlu

MC i trubač s dvadesetgodišnjim glazbenim iskustvom odlučio je svoj autorski rad pustiti da ugleda svjetlo dana i izbacio je prvi singl. Pjesma naziva Sve Je OK rezultat je suradnje s ljudima iz krugova u kojima se Massa proteklih desetljeća kretao.

Za ovaj spoj hip-hopa, popa i jazza zaslužni su neki od najboljih hrvatskih glazbenika, prijateljstvo i želja za autorskim izražavanjem. Pozitivan vajb, smiješak i klimanje glavom omogućili su: jedan od najboljih basista ovih prostora Zvjezdan Marjanović, ritam mašina i nevjerojatan groover na bubnjevima Mario Klarić, multiinstrumentalist, aranžer i pjevač Mario Pavlić, jazz-rock gitarist Vladek Štefek, dok su gudače svirali najperspektivniji mladi gudači Marko Glogović, Edita Kolovrat, Marta Balenović, Tonko Marković, Filip Kojundžić, a bekove pjevali Ivan Končić i Dorotea Orosi.
 

 
“Počašćen sam što sam s vrhunskim glazbenicima imao priliku napraviti feel-good pjesmu koja bi u ovim brzim i ludim vremenima ljudima trebala donijeti komadić mira i vremena za sebe. Vjerujem da ćete uživati u njoj onoliko koliko smo ju mi uživali stvarati.”, poručuje Massa.

Massino ime možda na prvu ne zvuči poznato, ali detaljnijim istraživanjem upoznat ćete njegovo djelovanje u rap-rock sastavu Detmeć koji već nekoliko godina kida bine. Onu plesniju i manje oštru stranu možete čuti kroz sviranje u ponajboljem amaterskom jazz orkestru u Hrvatskoj Big Banda Požega, kao i najplesnijem disco-funk sastavu Electric Corn.

Ovakav sukus iskustva i glazbenih stilova garantira raznolikost budućih singlova kao i debitantskog albuma na kojem kreće raditi.

Aranžman za Sve je OK potpisuje Mario Pavlić, dok je za mix i master zaslužan Hrvoje Pandžić, perspektivni mladi producent i audio-inženjer, Massin prijatelj i bubnjar Detmeća.

Pjesma izlazi pod Detmeć etiketom, a sam bend također najavljuje novi materijal i rad na drugom albumu.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.