Krapina, 241022. Ulica Frana Galovica 7. Svecano je otvaren novo INA-o maloprodajno mjesto i 100-ti Fresh Corner. Foto: Darko Tomas / CROPIX

U Krapini otvoreno novo Inino maloprodajno mjesto i prvi Fresh Corner u gradu

Kupci u Gradu Krapini te Krapinsko-zagorskoj županiji i oni koji se nađu na putu od sada imaju na raspolaganju još jednu vrhunsku lokaciju za odmor i osvježenje.

Vrata kupcima danas je otvorilo novo maloprodajno mjesto INA Krapina Frana Galovića na adresi adresi Frana Galovića 7, a oni su tim povodom imali priliku zaigrati kolo sreće i osvojiti nagrade. Na ovoj lokaciji, osim visokokvalitetnih Ininih goriva i robe široke potrošnje, kupci mogu izabrati i nešto iz bogate gastro ponude Fresh Cornera, prvog u Gradu Krapini i ukupno 100. u Ininoj mreži. Maloprodajno mjesto ima i ugodan ambijent za odmor, a natkrivena terasa omogućit će svakodnevno bezbrižno ispijanje vrhunske Fresh Corner kave, uživanje u neodoljivo hrskavom hot dogu, svježe pripremljenim sendvičima i tortiljama, ali i slatku pauzu za svježe pečene kroasane.
 

 
„Kao kompanija s najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom koja broji više od 500 maloprodajnih mjesta te čije lokacije dnevno posjeti više od 232.000 kupaca, INA kontinuirano širi i razvija svoju mrežu kroz kapitalna ulaganja. Stoga nam je drago što građanima i gostima Grada Krapine i Krapinsko-zagorske županije možemo pružiti još jednu vrhunsku lokaciju na kojoj na jednom mjestu mogu obaviti sve što im je potrebno u ovim dinamičnim vremenima. Kupci su nam uvijek na prvom mjestu i uvijek činimo sve kako bismo pratili te zadovoljili njihove potrebe.“, rekao je Borko Buturac, direktor INA Maloprodajnih servisa.

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje osvrnula se na dolazak čak 100. Fresh Cornera u Ininu mrežu: „Kupci u novije vrijeme traže nešto više od samo brzog točenja goriva – oni očekuju i gastronomsko iskustvo, ali i ugodan ambijent za odmor. Tako je kompanija počela transformirati svoja maloprodajna mjesta prije 7 godina na temelju gastro koncepta Fresh Corner. Na taj način posjetitelji uz razne sadržaje i bogat asortiman maloprodajnog mjesta mogu i provesti kvalitetno vrijeme uz vrhunsku Fresh corner kavu i svježe pripremljene hot dogove i sendviče. Nastavit ćemo i dalje razvijati našu strategiju kako bismo ostali broj jedan za naše kupce u pokretu.“

Maloprodajno mjesto Ine otvoreno je 0-24, a kupce do 31. listopada čeka odlična 1+1 ponuda kave i hot doga, a ne propustite istražiti i ostatak bogate ponude!
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.