VIDEO:Dječak i otac se razdvojili u gužvi, cijeli trg vikao i pjevao: ‘Eduardo, dođi po sina…’

U Argentini je prije koji tjedan bio Dan djece, koji su mnogi proslavili na tamošnjim ulicama. Slavili su i jedan tata, imena Eduardo, i njegov maleni sin Juan Cruz. No, u šetnji ulicama Buenos Airesa, konkretno četvrti San Telma, Eduardo i Juan Cruz su se razdvojili, piše Telegram.
 

 
U jednom trenutku okupljeno mnoštvo na jednom od trgića shvatilo je da je Juan Cruz sam i da traži svog tatu. Pa su mu kolektivno odlučili pomoći. Jedan gospodin uplakanog dječaka stavio je na ramena i hodao s njim po trgiću, uzvikujući tatino ime. Pridružilo mu se mnoštvo, svi su počeli uzvikivati “Eduardo”, a uskoro im se pridružio i bend koji je svirao na Plaza Dorrego.

Članovi benda tako su krenuli improvizirati, nabacili ritam i počeli pjevati: “Eduardo, dođi i pronađi Juan Cruza”, dok je siroti dječak i dalje plakao na ramenima muškarca.

Kao što se može vidjeti u sada već viralnom videu, publika se također uključila, pa je počela pjevati za bendom. Otac je, očito kada je čuo pjesmu, shvatio kuda treba doći, a dječak je čim ga je ugledao skočio u naručje. Eduardo je potom namignuo glazbenicima, a Juan Cruz nije skidao smiješak s lica.

 
 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.