Gorkić je govorio o stoljeću sedmom i night sezoni

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

(Pojedini) Srbi nikako ne vole Hrvatsku, ali obožavaju hrvatsku kunu! A sad će voljeti i imati i eure iako nisu u EU :):):)
Gorkić je govorio!

Činjenica koju ni Faktograf (ako još postoji!) ne može osporiti: antifašistički praznik obilježen u narodu i to puno toplije i iskrenije nego onaj HDZ-ov praznik za koji čak ni HDZ-ovce ne znaju!
Gorkić je govorio!

HDZ i njegovi uskomišljenici poturaju da je slavljene antifašizma povratak u prošlost zanemarujući pri tom činjenicu da nas oni vraćaju u prapovijest, nema dalje od stoljeća sedmog!
Gorkić je govorio!

 
 

Plenković kad govori o Milanoviću kao da govori o samom sebi, odnosno ono što svaki normalan i pošten čovjek misli o njemu – Plenkoviću da ne bude zabune, njegovoj bahatosti, lažljivosti i licemjernosti. Druga je stvar kad ja velim da je Milanović pretjerao jer sam ja za njega glasao! I tu dolazimo do razlike između lijevog glasača i HDZ-ovog glasača: lijevi glasač će kazniti svojim nedavanjem glasa na sljedećim izborima, a HDZ-ov glasač će glasati za HDZ koliko god ga HDZ oštetio, uvrijedio, ponizio i srušio sve moguće rekorde u broju i financijskom iznosu afera! Zato proizlazi zaključak da ti glasači nisu baš najbistriji!
Gorkić je govorio!

Kako znate da u nekom kraju nedostaje psihijatara?
Kad i mediji počnu buncati o KKK (Kolindi Karaoke Kitarović)!
Gorkić je govorio!

Kako znate da je negdje manjak radnika? Ako im “zbog kvara” ne radi jedna ili čak dvije usluge koje im u pravilu donose dobru zaradu!
Gorkić je govorio!

Kažu da nije lijepo veseliti se tuđoj nesreći! Istina, ali ima jedna iznimka; neka vas ne dira propast onoga tko ne može naći radnike jer ih je tretirao kao otirač za noge! Čuje se da i ove sezone ima takvih, obavijestite javnost o njima jer je šteta da još pokoji radnik potone zajedno s takvim poslodavcem!
Gorkić je govorio!

Koja je razlika između međimurske i neke druge bake u restoranu?
Međimurska bude odmah na pitanje ako želi pivo rekla “Može!”, neka druga bude se prvo malo nećkala da konobar na daj bože pomisli kako ona trusi pivo i inače!
Gorkić je govorio!

Došla sezona, gledam oko sebe, sve vrvi od event teamova; gdje su nestali oni night teamovi kao nekad???
Gorkić je govorio!

Znate li koja je tajna uspjeha?
Rukavice, konobarske rukavice!
Gorkić je govorio!

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.