STAR FILM FEST – PODSJETNIK NA OTVORENE PRIJAVE ZA VOLONTERE & FOTO NATJEČAJ “Sisak pod zvijezdama”

Već sedam godina za redom brojimo zvijezde na sisačkom nebu, a kako bi nam se pridružili i vi podsjećamo vas na otvorene prijave za volontere te otvorene prijave za foto natječaj “Sisak pod zvijezdama”!

Ove godine polako ulijećemo u galaksiju zvanu osmo izdanje Star Film Festa, slijećemo 26. kolovoza, a vas pozivamo da također budete dio zvjezdane posade!

Star Film Fest ne bi bio toliko zvjezdan bez neizmjernog entuzijazma naših volontera te vas ovim putem pozivamo i podsjećamo kako i vi možete biti dio ovog zvjezdanog putovanja od kojeg ste udaljeni samo nekoliko klikova.

Pridružite nam se u pripremi ali i realizaciji ovogodišnjeg Star Film Festa tako da ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu.

Prijaviti se možete za rad u pripremi festivala, u uredu za goste ili info pultu. Svoju kreativnost možete pokazati i kroz fotografiranje ili snimanje, a komunikacijske vještine možete usavršiti ako se prijavite za rad u media sektoru. Tražimo odgovorne, mlade, inovativne i predane volontere, a zauzvrat nudimo iskustvo, dobru atmosferu i svijet filma pod zvjezdanim nebom.

Za sve ljubitelje fotografije smo otvorili i foto natječaj “Sisak pod zvijezdama” na temu zvijezda na sisačkom nebu te ovim putem podsjećamo sve amaterske i profesionalne ljubitelje fotografije da nam pošalju svoje fotografije sisačkih zvijezda i zvjezdanog neba!

Izložba najboljih fotografija održati će se u sklopu programa Star Film Festa, a stručni žiri će odabrati najbolje fotografije i dodijeliti poklon pakete festivala.

Na natječaj se mogu poslati 3 fotografije po vašem izboru. Kao ljubitelji novog i kreativnog dajemo vam otvorene ruke u obradi fotografije.

Svoje radove šaljete na e-mail: info@sfilmfest.com s naslovom “Sisak pod zvijezdama” zajedno s imenom i prezimenom autora te nazivom fotografije. Fotografije se šalju u digitalnom obliku u JPEG ili JPG formatu rezolucija 300 dpi.  Maksimalno 3000 px po dužoj stranici. Fotografije ne smiju biti veće od 15 MB.

Sve fotografije se šalju putem WeTransfera ili Google diska, odnosno u samom e-mailu šaljete poveznicu na vaše fotografije.

Autori (stariji od 16 godina,profesionalci i amateri), slanjem fotografija potvrđuju autentičnost snimljenih fotografija, te preuzimaju odgovornost za prijavljeni sadržaj. Organizator bez naknade može koristiti odabrane fotografije za reprodukciju u katalog i objavu u svrhu promocije festivala,natječaja i izložbe.

Fotografije koje ne zadovoljavaju uvjete natječaja neće se razmatrati prilikom selekcije.

Osmo izdanje Star Film Festa održava se u razdoblju od 26. do 28. kolovoza 2021. godine, a prijave za volontere i foto natječaj “Sisak pod zvijezdama” su otvorene do 1. kolovoza 2021. godine.

Veselimo se vašim radovima i prijavama i jedva čekamo da se vidimo ovo ljeto pod zvjezdanim nebom Star Film Festa!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.