Hrvatsko veleučilište uvodi plaćanje školarine u kriptovalutama

– Procesiranje znači konverziju kriptovalute u kune prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge. – navode s Veleučilišta.

Da je vijest objavljena 1. travnja, vjerojatno biste pomislili da je plaćanje školarine u kriptovalutama u Hrvatskoj provaprilska šala, no to nije slučaj – Veleučilište u Bjelovaru studentima će uistinu pružati mogućnost plaćanje školarine u kriptovalutama.

– Veleučilište u Bjelovaru neprestano prati trendove i spremno drži korak uz sve što budućnost nosi! – stoji u obavijesti.
Usluga plaćanja školarine na ovaj način radi se u suradnji s tvrtkom Electrocoin d.o.o. Plaća se tako da se zahtjev za plaćanje školarine s iznosom rate ili cjelokupne školarine šalje se na e-adresu rhorn@vub.hr.

Studenti će zatim po zahtjevu dobiti dobiti poveznicu na platformu PayCek preko koje će moći odabrati kojom će kriptovalutom platiti školarinu. Nakon odabira, generirat će se QR kod kojim se sredstva mogu prebaciti s digitalnog novčanika, objašnjava Studentski.hr.
– Procesiranje znači konverziju kriptovalute u kune prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge, a vrši se preko platforme za procesiranje plaćanja u kriptovalutama PayCek tvrtke Electrocoin. – pojašnjavaju s Veleučilišta u Bjelovaru.
Više o proceduri plaćanja moguće je pročitati na poveznici.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.