Foto: Universal Music Hrvatska

Spot za Tick-Tock (dvojezična verzija) predstavljen na službenom eurovizijskom kanalu

Desetak dana nakon što je predstavljen na njezinom službenom VEVO kanalu, službeni YouTube kanal Eurosonga predstavio je danas spot za pjesmu Tick-Tock s kojom će na ovogodišnjem Eurosongu nastupati hrvatska predstavnica Albina.

Upoznajmo sebe, prihvatimo različitosti, jer svi smo jednako različiti i volimo ono što jesmo! – poruka je glazbenog spota kojeg je režirala Sandra Mihaljević na lokacijama kao što su dvorac Trakošćan, studio, garaža i cesta. Za razliku od verzije spota koji se nalazi na Albininom VEVO kanalu, ovdje možemo čuti dvojezičnu verziju pjesme s kojom je pjevačica pobijedila na Dori.
Pogledajte u nastavku glazbeni spot za eurovizijsku verziju pjesme:

Otkako je izabrana za pjesmu koja će predstavljati Hrvatsku, Tick-Tock je našla svoje mjesto na ljestvici najboljih domaćih pjesama, Deezeru i Apple Musicu te je bila u TOP10 najgledanijih videa na službenom eurovizijskom kanalu. Trenutno drži i titulu najgledanijeg videa nekog ovogodišnjeg predstavnika – kombinirajući pregleda na Eurovision Song Contest kanalu te na kanalu HRT Dora, nastup s Dore broji preko 2,9 milijuna pregleda! Što se tiče streamova na Spotifyju, trenutno broji više od 360 tisuća streamova, kada se zbroje brojke engleske verzije, lokalne verzije, verzije s Dore i instrumentalne.

Podsjetimo, Albina će nastupati u drugom dijelu prvog polufinala, koje je na rasporedu 18. svibnja.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.