Foto: Boris Kačan

Nogometni teren na hrvatskom otoku jedan je od najljepših na svijetu, odlučili ljubitelji nogometa

Hrvatska se možda ne može pohvaliti nekim novim i spektakularnim stadionima koje primjerice ima susjedna Mađarska, ali nogometne terene poput onog u Imotskom (Gospin dolac) i novog igrališta u Sutomišćici na Ugljanu svakako treba istaknuti.

Instagram stranica Stadiums football broji 170 tisuća fanova, a administratori spomenute stranice organizirali su izbor za najljepši nogometni teren na svijetu. U izboru su glasali brojni fanovi, a visoko četvrto mjesto zauzeo je teren lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil.

U izboru su glasali brojni fanovi, a visoko četvrto mjesto zauzeo je teren lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil, prenosi Gol.hr.

Igralište Svetog Mihovila
Foto: Facebook/Nšk Sv. Mihovil

U velikom izboru našlo se deset igrališta širom svijeta, od onih u Francuskoj, Švicarskoj, Omanu pa sve do Tajlanda, Grenlanda i Hrvatske.

Treće mjesto osvojio je teren na Farskim otocima, drugi je teren u Norveškoj, a najljepše nogometno igralište na svijetu nalazi se u Rusiji, a zove se Meschersky park.

Cijeli poredak možete pogledati u videu…

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.