Europske sportske igre mladih za osobe s invaliditetom: Nino Baša osvojio čak tri medalje

Od 11. do 14. listopada u Genovi i Savoni su održane Europske sportske igre mladih za osobe s invaliditetom, na kojima je veoma uspješan u sastavu hrvatske reprezentacije bio i mladi stolnotenisač iz Ivanovca, član STKOI Uriho iz Zagreba i STK Mihovljana Nino Baša, piše eMedjimurje.

Kući se, naime, vratio s čak tri medalje i time potvrdio svoju perspektivnost. Do kolajne doduše nije došao u pojedinačnoj konkurenciji, jer je u svojoj kvalifikacijskoj skupini ostvario samo jednu pobjedu, ali je to nadoknadio u ostalim kategorijama u kojima je nastupio.

S Talijanom Matteom Orsijem je bio srebrni u igri parova i brončani u ekipnoj konkurenciji, a uspjeh je nakon toga zaokružio i srebrnom medaljom u igri mješovitih parova s reprezentativnom kolegicom Marijom Martinović, članicom STKOI Uspon iz Velike Gorice.

Nakon ovakve žetve medalja Nino može biti i te kako zadovoljan, jer je osvojio tri medalje od ukupno sedamnaest, koliko su na igrama osvojili svi hrvatski sportaši, koji su se osim u stolnom tenisu, natjecali u atletici, judu, plivanju i boćanju. 

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.