Gorkić je govorio o političkoj i epidemiološkoj podobnosti i plagijatima

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Pokušao sam, ali ne ide, nisam tip za ulizivanje širokim narodnim masama niti podložan za konzervativne društvene norme. Volim da moje objave imaju neki smisao ili poruku (s naglaskom na riječi “moje” što znači da nije prepisano od drugih pa prezentirano kao vlastita domišljatost). Također, odbijam biti rob zaostalih društvenih normi koje će mi određivati što je prikladno za moje godine; prikladno je sve što me u ovom jednom i jedinom životu čini sretnim i ispunjenim! Starost nije određena godinama već načinom življenja!
Gorkić je govorio!

Nekoga razočaranje dotuče, a nekome da motiv za dalje, a još ako je duboko razočaranje i motiv je jači. Samo treba vjerovati u sebe (i ostati politički nepodoban)!
Gorkić je govorio!

Kaže mi jedan novi znanac, inače dobar prijatelj mog budućeg psihijatra: znaš li ti da si ti malo lud?
Ja mu odgovorim: da malo, duuugo!
Gorkić je govorio!

Kad vas na intervjuu za posao pitaju: koja je vaša željena plaća?
shvatite da je korijen riječi željena riječ želja i da se neka pitanja postavljaju iz kurtoazije🤣🤣🤣
Gorkić je govorio!

Ja se u Zagrebu nikad nisam osjećao dotepencem, dapače, osjećao sam da mogu biti počašćeni što sam posjetio Zagreb! Gorkić je govorio!

Kad umrete onda zaista vidite kakav ste čovjek bili i što ste iza sebe ostavili! Gorkić je govorio!

Jesu li želje ipak samo želje ili se možda poneki san i ostvari? I opet moram duže živjeti da to saznam! Gorkić je govorio!

Izgubio sam 7 kilograma ali sam 5 uspio pronaći natrag! Razmišljam da idem za privatnog istražitelja! Gorkić je govorio!

@konobarsolovkomU trendu s epidemiološkim mjerama ##toxic ##trend ##trendy ##fyp ##foryourpage ##covid19 ##batat ##lebatat

♬ a toxic clean – Hauskey

@konobarsolovkomNew dance ##spreadlove ##stopbullying ##dance ##keepswinging ##old ##viral ##croatia ##fyp ##foryourpage ##foryoupage ##viral ##hrvatskatiktok ##hrvatska

♬ original sound – Gorkić Taradi

@konobarsolovkomDo wah diddy diddy dum diddy do ##manfredmann ##dowahdiddy ##termesvetimartin ##croatia ##medjimurje ##funny ##ovojesamomojašalica

♬ original sound – Gorkić Taradi

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.