Znanstvenici i stručnjaci na Communication Management Forumu 2021 raspravljat će o post-pandemijskom svijetu

Gotovo svi aspekti života doživjeli su značajne promjene uslijed pandemije, a nameće se pitanje kako će svijet izgledati nakon toga. Znanstveni i multidisciplinarni odgovor pružit će međunarodna znanstvena konferencija Communication Management Forum 2021. s temom „Post-pandemijski svijet: loša slika ili dobra prilika?, koja će se održati 19. i 20. ožujka 2021. u virtualnom okruženju. U organizaciji ovogodišnjeg izdanja konferencije, Edward Bernays University Collegeu pridružili su se Institut za društvena istraživanja u Zagrebu i Institut za turizam.

Organizatori Communication Management Foruma (CMF) okupit će ugledne znanstvenike i stručnjake iz područja komunikacija, menadžmenta, turizma, sociologije i psihologije, koji će nastojati dati odgovor na pitanje kakav nas svijet očekuje po završetku pandemije. Stručnjak za strateško i krizno komuniciranje, dekan Edward Bernays University Collegea i supredsjedatelj Programskog odbora CMF-a doc. dr. sc. Damir Jugo ističe kako je pandemija dokazala da organizacije moraju pratiti aktualne trendove društva ili je njihovo postojanje ugroženo. „Situacija s pandemijom dokazala je da sve organizacije moraju biti spremne za promjene. Pandemija je nametnula nove okolnosti rada, učenja i djelovanja, a samo oni koji su se odlučno i spremno uhvatili u koštac s krizom izvukli su najbolje“, poručuje doc. dr. sc. Damir Jugo.

Kako je hrvatska javnost reagirala na pandemiju nastojalo se otkriti istraživačkim projektom „Otpornost hrvatskog društva uslijed COVID-19 pandemije“, koji provodi ujedno i suorganizator ovogodišnjeg izdanja konferencije Institut za društvena istraživanja u Zagrebu. Iza ovog istraživačkog projekta stoji jedan od 15 hrvatskih znanstvenika koji istražuje utjecaj ovoga virusa doc. dr. sc. Branko Ančić, znanstveni suradnik Instituta za društvena istraživanja i supredsjedatelj Programskog odbora CMF-a.

Industrija na koju je pandemija koronavirusa zasigurno snažno utjecala je turizam. Na virtualnom izdanju CMF-a znanstvenici i stručnjaci će predstaviti najnovije rezultate istraživanja, koji imaju za cilj ponuditi korake i potencijalna rješenja kako bi se oporavak sektora turizma. Među navedenim znanstvenicima bit će i ravnatelj Instituta za turizam doc. dr. sc. Damir Krešić, ujedno supredsjedatelj Programskog odbora konferencije.

Odgovore na pitanja ključna za gospodarski, turistički i društveni oporavak, razmišljanja znanstvenika i istraživača iz nekoliko područja te ponajbolje recenzirane znanstvene radove bit će moguće pronaći u posebnim izdanjima visoko prepoznatih znanstvenih časopisa Turizam, Sociologija i prostor, Medijska istraživanja te Communication Management Review.

U protekla tri izdanja CMF je okupio više od 500 domaćih i inozemnih znanstvenika i stručnjaka iz komunikacija, turizma, menadžmenta te srodnih područja. Prijave sažetaka znanstvenih radova traju do 31. siječnja, a svi radovi trebaju biti rezultat aktualnog i izvornog istraživanja autora. Novosti o konferenciji možete pratiti na commforum.hr

Znanstvenici i stručnjaci na Communication Management Forumu 2021 raspravljat će o post-pandemijskom svijetu

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.