Župnik ga pregazio i pobjegao, djelatnik Hitne pomoći opljačkao

Policija je objavila kako je razriješila slučaj prometne nesreće koja se 19. rujna oko 18 sati dogodila na cesti Vinkovci-Tovarnik nedaleko od Banovaca.

Kako se navodi u službenom priopćenju, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Jarmine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Što kaže policija?
Evo što stoji u priopćenju:

“35-godišnjak je 19. rujna oko 18,30 sati iskoristio besvjesno stanje 57-godišnjaka koji je netom prije teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u svojstvu pješaka te mu iz novčanika otuđio više tisuća kuna.

Policiju je o ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila 19. rujna oko 18 sati na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik kod Banovaca, izvijestio 54-godišnjak iz Ilače, koji je zatekao ozlijeđenog 57-godišnjeg pješaka kada je vozilom prolazio tom dionicom ceste. Ozlijeđeni pješak prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Metodičnim operativnim radom policijski službenici su 21. rujna otkrili kako je prometnu nesreću počinio 65-godišnjak iz Tovarnika, upravljajući vozilom kategorije M1 (motorna vozila za prijevoz putnika koja osim sjedišta vozača imaju još najviše 8 sjedišta) vukovarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gustoći prometa tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti. Prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka koji je pao u zemljani odvodni kanal. Počinitelj je potom napustio mjesto događaja prometne nesreće, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju niti pružio pomoć povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv 65-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu za kaznena djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ nadležnom državnom odvjetništvu.”

Pregazio ga župnik, opljačkao djelatnik hitne
Vozač kombija koji je pregazio muškarca je mjesni župnik Stjepan Vukovac iz Tovarnika.

Potvrdili su im to i neki od mještana Tovarnika navodeći kako je i sam svećenik kazao jednome svome prijatelju da mu se čini da je vozilom, dok je vozio, udario u nešto. Navodno se zaustavio 50-100 metara dalje kako bi provjerio što se dogodilo, ali kaže da ničega na cesti nije bilo.

Prema neslužbenim informacijama, osoba koja je opljačkala muškarca dok je u nesvijesti ležao uz cestu je djelatnik hitne pomoći koja je izašla na intervenciju.

Donirajte Udrugu Mlada pera

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.