fbpx

Zmajček Pozojček podijelio djeci slikovnice

Danas se prijepodne u sklopu Dječjeg Zrinski Art Festivala trebala održati promocija slikovnice Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka uz prisustvo tridesetak djece na otvorenom, u atriju Starog grada no na žalost epidemiologinja  Suzana Tarandek  Strnad nije dala zeleno svjetlo jer joj je bila upitna epidemiološka mjera “…tko je voditelj tih radionica ( dolaze li te osobe iz odgojno obrazovnog sustava ?)” . Pomalo podsjeća na ono pitanje U kojoj ste stranci? i Je li Vas poslala Josipa Rimac?.

Kad neće Muhamed brdu, hoće brdo Muhamedu pa je onda predsjednik udruge Mlada pera Gorkić Taradi zajedno sa Zmajčekom Pozojčekom podijelio slikovnice i bilježnice s motivima slikovnice djeci koja su se zatekla na Trgu Republike u Čakovcu. 100 slikovnica i 50 bilježnica za stotinjak djece pomogao je podijeliti i gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač nakon što je otvorio karate turnir Međimurje open 2020. s preko 400 sudionika. Naime, Grad Čakovec je proračunskim sredstvima sufinancirao cijeli projekt Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka,  a to su učinile i Općine Nedelišće, Gornji Mihaljevec i Mala Subotica pa će i njihove škole i vrtići dobiti slikovnicu sljedeći tjedan.

Zmajček Pozojček oduševio je djecu, uostalom pogledajte fotogaleriju:


Podržite literarno stvaralaštvo djece

kn

Odredite sami iznos

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1,00 kn

Tečajevi jezika, srednje škole i besplatni studiji u inozemstvu – Educational travel worldwide (ETW) agencija je koju trebaš!
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: