Denis Perhoč, Mira Logarušić, Nediljko Karoglan

Otvorene prijave za Naj radnika – Mali svjetionik 2020!

Nakon što je 2018., prve godine projekta, s 50.000 kuna bio nagrađen Mate Orlović iz Securitasa, prošle je godine titulu naj radnice i nagradu Dr. Dražen Glavaš te 100.000 kunaodnijela djelatnica Tiska, Mira Logarušić!

Gđa. Mira je sve zadivila svojim pristupom radu i simpatičnošću te tako osigurala dovoljan broj od 8.500 glasova hrvatske javnosti, a jednako su oduševljenje izazvali drugoplasirani i trećeplasirani. 10.000 kuna je tako dobio Nediljko Karoglan iz poduzeća CEZAR d.o.o., a 5.000 kuna Denis Perhoč iz LifeClass termi Sveti Martin.

Prijave za 2020. su otvorene, a trajat će do 15.10. Nakon toga će komisija suziti sve prijave na Top 10, a javnost će glasati za svog kandidata SMS-om. Sav novac od glasanja ponovno će biti uložen u projekt 2021. Dodjela nagrade za 2020. bit će održana 13.11., a detalji dodjele ovise o okolnostima povezanima s Covid-19 te će biti definirani naknadno.

Prijavi naj radnika!


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za dječju slikovnicu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.