Foto: https://vk.com/znamyatruda2004

Mladog vratara udario grom iz vedra neba usred treninga!

Ivan Zaborovski, 16-godišnji vratar ruskog trećeligaša Znamja Truda, pretrpio je udar groma tijekom nedjeljnoga treninga. Klub je na svojoj stranici na Instagramu u ponedjeljak objavio i zapis incidenta, uz napomenu da je mladić trenutačno stabilnog zdravstvenog stanja.

Na njegovu sreću, tek što se srušio na travnjak u pomoć mu je pritrčao trener Anton Basov, koji ga je spasio tako što mu je stao masirati srce uz primjenu umjetnog disanja. Život mu je sačuvalo i to što su ambulantna kola na mjesto nesreće stigla nakon samo osam minuta, a tijekom dana je i helikopterom prebačen u bolnicu u gradu Ljuberci smještenome dvadesetak kilometara jugoistočno od Moskve.

U ovom trenutku je poznato još tek toliko da je zadobio teške opekline, da je neko vrijeme proveo u induciranoj komi, ali i da se, kao što smo napomenuli, sada nalazi izvan životne opasnosti. Šokiranu sportsku javnost iznenadilo je i svjedočenje generalnog direktora kluba Igora Majorova, koji je za agenciju Tass kazao da je u trenutku udara groma nebo bilo vedro, odnosno da nije bilo niti kiše niti vjetra. – Ne bismo trenirali na otvorenom da je trajala oluja. Preselili bismo u dvoranu – kazao je Majorov, čije je riječi potvrdio i suigrač mladog vratara Ivan Hlopkov.

UPOZORAVAMO: SADRŽAJ SNIMKE JE UZNEMIRUJUĆI!

Večernji.hr


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.