Prirodoslovno-politički osvrt Dejana Posavca

Dejan Posavec je osoba koja me u istoj sekundi i oduševi i iziritira do maksimuma. Aktivan je na Facebooku, ima zapažene bodljikave objave, s mog kuta gledanja malo ga pere manija urote na Facebooku jer je svako malo blokiran, sad kaže da su ga blokirali pet minuta nakon sljedeće objave i da ne može dijeliti objave po FB grupama:

BI LI MI ZAMJERILI ILI ME PODRZALI DA KAO NEZAVISNI ZASTUPAM 1 LISTU, NI LEVO NI DESNO NEGO ONAKVU KAKO I PISEM BEZ FIGE U DŽEPU?

Zbog te blokiranosti poslao mi je na objavu sljedeći osvrt nakon biciklističke ture do Mađerkinog brega, no prvo njegove fotke jer su važne za uvod u osvrt i onda sam osvrt:

DANAŠNJE FOTOGRAFIJE DIVOTE MEĐIMURJA SA MARDETKINOG BREGA DANAŠNJE FOTOGRAFIJE DIVOTE MEĐIMURJA SA MARDETKINOG BREGA
DANAŠNJE FOTOGRAFIJE DIVOTE MEĐIMURJA SA MARDETKINOG BREGA DANAŠNJE FOTOGRAFIJE DIVOTE MEĐIMURJA SA MARDETKINOG BREGA

DANAŠNJE FOTOGRAFIJE, DIVOTE MEĐIMURJA S MARĐETKINOG BREGA…..
DA STVARNO DIVOTA…ALI NARAVNO POVEZAT ćU IH S NAMA MEĐIMURCIMA!
ČUJEM DA ŽUPAN IDE NA LISTU SDPA I DA MU VEĆINA ZAMJERA?
ZAMJERILI SMO I KAD JE BIL U HNSU S HDZOM, ZAR NE?
NO, KAKO ONDA DA SHVATIM NAS MEĐIMURCE, JER KAD BI TAJ JEDAN MATIJA REKAO: “IDEMO MEĐIMURCI SAMI!” – KOLIKO BI SE NAS ODAZVALO I OSNOVALO STRANKU KOJA BI BILA PARLAMENTARNA? JAKO, JAKO MALO, JEL’ TAKO!
ALI NAMA BOLJE PAŠE DA SMO MI MEĐIMURCI HDZOVCI ILI VEćINOM SDPOVCI, IAKO SMO U DRUGOM SVJETSKOM RATU IMALI 10 PARTIZANA I 5 USTAŠA! I TO NE MOGU SHVATITI!!!
POGLEDAJTE OVU LJEPOTU I RECITE DA LI JE ONA LIJEVO ILI DESNO ILI JE RAJ ZA KOJI BI SVE DRŽAVE OKOLO DALE BOGATSTVO DOK SE HRVATSKA SPRDA S TE ISTE LJEPOTE.
I ŠTO PREOSTAJE ŽUPANU? ODABRAT MANJE ZLO VJEROJATNO KAD JE MEĐIMURCIMA I TAK I TAK SVEJEDNO KO IH MAŽNJAVA.
I NA KRAJU, JEBALO NAS LIJEVO I DESNO, BUDIMO PONOSNI NA OVU LJEPOTU I DOBIJMO ONO ŠTO ZASLUŽUJEMO.

DEJAN POSAVEC


Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.