7.Star Film Fest: Produžene prijave za natjecateljski dio programa

Prijave za natjecateljski dio programa Star Film Festa su još uvijek otvorene.

Kao i svake godine do sada, ekipu Star Film Festa očekuje nimalo lak, ali svakako sladak zadatak. Odabrati najbolje filmove za natjecateljski dio programa festivala satkanog od zvjezdane prašine. Kako bi se i tvoj film našao među odabranima pošalji nam ga do 30. svibnja. Zbog trenutne situacije u svijetu odlučili smo produžiti rok,  pa još nije kasno za prijavu.

Prijaviti se možeš putem službene stranice festivala: Prijava ili putem Festhome platforme. Svoj film s popunjenim prijavnim formularom zainteresirani filmaši mogu poslati i poštom. Pravila su jednostavna a dostupna su na našoj službenoj stranici na Pravilnik. Važno je da su natjecatelji stariji od 18, ali mlađi od 35 u godini proizvodnje filma. Također je važno da film nije produciran prije 1. siječnja 2018. godine, dakle datum produkcije ne smije biti raniji od dvije godine unazad. Kategorije za koje možete prijaviti svoj film su dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film. Prijavljeni film za natjecateljski dio programa  ne bi trebao biti duži od 25 minuta.

Star Film Fest predstavlja izvršnu odskočnu dasku i polazišnu točku za karijere mladih filmaša. Star Film Fest također ugošćuje produktivne, stasale filmaše stavljajući kvalitetu filma u centar pozornosti. Iz godine u godine okuplja zainteresiranu kino publiku te privlači stvaraoce filma iz cijelog svijeta. Pridružite nam se zato u stvaranju 7. izdanja zvjezdanog festivala i zakoračite s nama u galaksiju dobrog filma.


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.