Zatvara se Udruga Mlada pera

Draga djeco, roditelji, nastavnici!

Na žalost, ovaj korona virus odnosi još jednu žrtvu! Teška srca došao sam do jedinog mogućeg zaključka: Udruga Mlada pera se mora ugasiti!

Nakon tri zbornika (Različitost je najzanimljivija boja života, Top generacija i Mozaik poezije i proze) i jedne slikovnice (Vitezovi Proljetne livade) planirana je nova slikovnica Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka i nova knjiga uz natječaj #ostanidoma, napiši pjesmu ili priču koju i objavi knjigu svoju, ali je sasvim izvjesno da to nećemo moći realizirati. Razlog je jednostavan: novac!

Znate i sami da smo i do sada teško dolazili do financijskih sredstava, a sada izgleda nećemo više nikako jer zbog korona virusa novca za kulturu nema. Ostaje nam samo s tugom se prisjećati svih onih nasmijanih dječjih lica kad im je objavljen literarni rad bilo na portalu Top generacija bilo u zborniku ili slikovnici.

Iskreno se nadamo da to neće negativno utjecati na vaš literarni rad i da ćete nastaviti i dalje biti kreativni i maštoviti, a onda jednog dana objavite i svoju vlastitu knjigu!

Ostajte nam nadahnuti!

Gorkić Taradi

predsjednik Udruge Mlada pera

PS: Šala mala, Mlada pera se nisu predala!


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.