Fokus: Licemjerni egoist Stjepan Kovač u „obrani“ međimurskih bedačeka

Naslovnica lokalnog tjednika „vrišti“ o Kovačevoj obrani Čakovca sugerirajući „spašavanje“ Međimuraca od pretjeranog širenja zaraze Covid-19 kroz odbijanje prijedloga za ukidanjem propusnica kretanja na području Međimurske županije.

Naivni i zaboravljivi bi mogli povjerovati da gradonačelnik zbilja brine o zdravlju građana, malo kritičniji i boljeg pamćenja baš i ne :

Licemjerni „branitelj“ s naslovnice prije samo mjesec dana održao je sastanak sa 60-tak ugostitelja u vijećnici gradskog poglavarstva, unatoč preporuci Stožera civilne zaštite o izbjegavanju okupljanja većeg broja ljudi u to vrijeme i time direktno ugrozio zdravlje velikog broja građana (s obzirom da je na sastanku prisustvovala osoba pozitivna na Covid-19, samo nas je puka sreća spasila od masovne zaraze).

Iako je Zagreb sa svojih 800.000 građana jedna jedinstvena zona bez propusnica, Kovač, Srpak i Kolarek tvrde da Međimurje sa daleko manjim brojem stanovnika nije spremno za takav korak, očito smatrajući Međimurce bedačekima nesposobnim za pridržavanje naputaka o fizičkom distanciranju i održavanju propisanih higijenskih uvjeta.

Egoist „branitelj“ zajedno s dvojicom gradonačelnika preostalih međimurskih gradova prkosi mišljenju epidemiološke struke, župana, 22 načelnika te neargumentirano stopira ukidanje propusnica za područje cijele županije. Iz prethodno navedenog teksta je potpuno jasno da se ovdje ne radi o iskrenoj brizi za stanovnike naše županije, već da je u pitanju pokazivanje „mišića“ županu i načelnicima. Preko naših leđa i na našu štetu.

Približavaju se lokalni izbori – idealna prilika svima nama da licemjerne egoiste pošaljemo u ropotarnicu povijesti. Ima zainteresiranih?

Darko Zver

član Izvršnog odbora stranke Fokus

Licemjerni egoist Stjepan Kovač u „obrani“ međimurskih bedačeka


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.