Donacija zaštitnih maski Društvu multiple skleroze Međimurske županije

U srijedu, 01. travnja 2020. Društvo multiple skleroze Međimurske županije zaprimilo je donaciju higijenskih maski. Hilding Anders krenuo je u izradu zaštitnih higijenskih maski i velikodušno donirao 100 komada Društvu. Ovom prekrasnom gestom Društvo je omogućilo svojim djelatnicama zaštitne maske za obavljanje nužnih poslova osobne asistencije i pomoći u kući osobama oboljelim od multiple skleroze. Također, maske će biti podijeljene i članovima da bi se zaštitili prilikom odlaska u kupovinu i obavljanja svakodnevnih poslova.

Ovim putem, Društvo multiple skleroze Međimurske županije želi zahvaliti poduzeću Hilding Anders na njihovoj brzoj reakciji i velikodušnoj donaciji.

DMSMŽ moli sve građanke i građane da ostanu doma, sačuvaju svoje zdravlje, zdravlje svojih obitelji i svih sugrađana. Budimo odgovorni, ostanimo doma!


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.