Varaždinska tvrtka Arbona uvela minimalnu plaću od 7.000 kuna neto

Arbona, digitalna agencija iz Varaždina odlučila je povećati neto primanja svim zaposlenicima. Rasle su plaće na svim, a ne samo na početnim pozicijama, piše Poslovni

Arbona, digitalna agencija odlučila je povećati neto primanja svim zaposlenicima. Rasle su plaće na svim, a ne samo na početnim pozicijama. Minimalna početna neto plaća bit će 7.000 kuna za sve zaposlenike, bili oni početnici ili s iskustvom. Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život.

Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od 5 godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutne izazove, rekao je Dario Horvat iz Arbone. Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, poklon za rođendane, poticanja sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje u svakom pogledu. U stručnom okruženju, mladoj ekipi i dobroj atmosferi te atraktivnim domaćim i inozemnim projektima, zaposlenici se mogu svakodnevno stručno razvijati i usavršavati.

Arbonina najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike, rekao je Sandro Lazarić iz Arbone i dodao kako kontinuirano rade na edukaciji mladih. Kroz strateško partnerstvo s Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu omogućuju studentima da se već tijekom studiranja upoznaju s realnim sektorom te da nakon samog završetka fakulteta imaju primanja od 7.000 kuna neto.

Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj kako ne bi imali potrebu odlaska van države, već da si ovdje mogu priuštiti kvalitetan život, završio je Lazarić.

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.