Kako besposlena osoba postaje modni influencer

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Prvo, nemojte se bojati, influencer nije osoba koja širi influencu ili po domaće gripu i nije zarazno pa nema bojazni da se zarazite. Najpoznatije su dvije vrste influencera, turistički i modni. Turistički influenceri su oni koji svoje slike fotošopiraju na razne turističke destinacije svijeta kao recimo ona starija gospođa, kako se zvala, Modni mačak ili tako nekako, možda mačkopica. Onda po Instagramu i ostalim društvenim mrežama objavljuju te svoje fotke kao proputovali su cijeli svijet, a nisu bili dalje od Špičkovine. Naravno, ima i nekih koji uspiju nažicati besplatan smještaj i hranu, a u zamjenu pišu o novootkrivenom zemaljskom raju. Njima je za vjerovati kao i našim političarima na vlasti i oko vlasti.

U zadnje vrijeme se guraju i gurmanski influenceri, ali badava ti meni pišeš o finim svinjskim papcima kad sam ja više osoba od buta, ili diže u nebesa onaj tanjur na kojem je deserta taman toliko koliko tebi ostane poslije ručka na tanjuru jer se sramiš polizati tanjur!

No pravi maheri su modni influenceri! Prva osobina pravog modnog influencera je narcisoidnost, kako taj voli samog sebe tako ni jedna majka ne voli svoje dijete! Mislim, napraviti hiljade i hiljade fotki samoga sebe: te kako prčiš (ili se kaže pućiš???) usne kao Tuđman, pa kao Jocker i na kraju turaš jezik kao deva dok pljuje! Zatim izbaciš lijevi guz, pa desni guz, pa sva tri guza, pa lijevu sisu s push up grudnjakom pa desnu sisu bez push up grudnjaka, ali ti kolegica odispod klečeći podiže sisu, onda glumiš avionsku scenu iz Titanika i namještaš izraz blažene Djevice Marice.

No pravo je pitanje odakle tim modnim influencerima sva ta odjeća? Odgovor je tako jednostavan!

Jeste li se ikad zapitali zašto neke modne trgovine imaju kod garderoba natpis Dozvoljeno unositi najviše 3 artikla!? Pa upravo zbog tih modnih influencera: doma im dosadno i onda odu u te trgovačke centre, uzmu tonu robe, presvlače se cijelo popodne (prijepodne ne jer im je to prerano!) i rade selfie za selfijem ispred ogledala u garderobi i ispred garderobe. A što zapravo slikaju? Slikaju ono što bi željeli imati, ali nisu sposobni zaraditi! Tako da bih ja za riječ  influencer upotrijebio staru hrvatsku riječ očajnik!

Eto i to sam vam objasnio pa odoh sad promovirati literarno izražavanje, tu nikako da se pojavi neki influencer!

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.