Priča u čast kopileta jugoslavenske konobarice u restoranu Crvena zvezda

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Možda simbolično, ali točno u ponoć (baš u 00:00) desilo se nešto što me ispunilo ponosom i izazvalo uzvik zadovoljstva! Naime, eto točno u ponoć 3000. osoba je lajkala Facebook stranicu portala Međimurje info i 3005. osoba je postala pratitelj. Vama je to možda smiješno i nevažno, no mene ispunjava neizrecivom srećom.

Zašto?

Zato što sam ja na ovom portalu Katica za sve: ja sam ga osnovao, ja ga uređujem, ja pišem za njega! Ja, po zanimanju konobar! A pri tom nemam nikakve prihode, ne plaća me nikakav Soros ni UDBA ni HDZ ni SDP ni HNS ni ustaše ni partizani ni četnici ni netko iz sjene! Nemam prihoda, volontiram kako bi se to reklo! Treća je ovo godina postojanja portala, doživio sam svašta u te tri godine! Od hvalospjeva do uvreda! Neki ne razumiju sarkazam, neki ne razumiju moj način razmišljanja, za neke sam bio kopile jugoslavenske konobarice u restoranu Crvena zvezda (iako mi je pokojna majka cijeli život bila radnica u Čatexu), komunistički plaćenik pa srpski plaćenik pa običan peder pa neobičan peder, a vele da si pravi novinar tek dok ti zaprijete. Istina, meni nitko nije zaprijetio smrću, ali nekih spominjanja izmjene osobnog opisa je bilo, računa li se to?

Nisam profesionalan novinar, pisanje je moja velika strast, tolika da su neki pokušavali i zabraniti mi pisati pod nekim prijetnjama. Nisu uspjeli!
Nisam profesionalan novinar, ali sam bio napadan kako jedan profesionalan novinar može takvo nešto iznijeti (očito pogrešno po dotičnom komentatoru, ali doživio me kao profesionalnog novinara).

Dio članaka prenosim s drugih portala (uz napomenu naravno tko je izvor), no sve ostalo pišem ja sam. Da je portal Međimurje info počeo zauzimati neko svoje mjesto u medijskom prostoru govori i podatak da su email portala neke PR službe samostalno stavile na svoje mailing liste.

Da pogodim prave teme govori i činjenica da nerijetko poslije mene drugi portali obrade ili preuzmu članak koji sam ja napisao (neki uz spominjanje mene kao izvora, a neki su samo prepisali pod svoje ime, kao u školi), i to ne samo mali, nego i oni tzv. veliki koji za sebe tvrde da su najjači hrvatski medijski brend. No nema veze, kad nešto volite strasno, onda savladate svaku prepreku, gorčina postane slatka, posrtaj znak kako drugi put biti uspješniji i nije vam cilj doći na kraj puta! Zato evo ovaj članak koji će vama vjerojatno biti dosadan, a meni će biti pisani trag današnje sreće! Hvala onima koji su lajkali portal, hvala unaprijed onima koji će to tek učiniti, hvala onima koji me prate, a hvala i onima koji me prate, ali nisu lajkali, to ima svoju posebnu draž 🙂

Odoh sad veseo u krevet pa prijepodne na svoj omiljeni irish cappuccino u grad, a negdje poslije podne dolazi red na Zmajčeka Pozojčeka da vam objasni kako su nastale stepenice!

Živi bili i dalje se čitali! Voli vas vaš Konobar s olovkom!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.