7 odlika pravog desničara, priručnik za početnike

U redakciju se ponovo javio Tomislav Duvnjak (mislim da je već krajnje vrijeme da malo porazgovaramo o trajnoj suradnji) i traži vaše mišljenje o svom najnovijem satiričnom tekstu:

– Desničar mora živjeti u hermetičkom i homogenom sustavu jer bi spoznaja bilo kakve istine prouzročila velike traume te poljuljala “čvrsta” životna uvjerenja.

– Desničar i pripadnik klera idu uvijek u tandemu. Jedan hipnotizira, a drugi uzima novce iz novčanika…
Nekad i obrnu uloge.

– Desničar treba potčinjenu ženu. On NIKAD ne smije shvatiti da je veća p*zda nego li je sam sebi spreman priznati.

-Desničar uvijek ratuje u svojoj mašti, ali često za vrijeme pravih sukoba pobjegne u inozemstvo ili šverca nečim u pozadini dok se drugi bore.

-Desničar je kao malo dijete. Voli vitezove, prošlost i bajke. Samo da nije sad, danas i ovdje. Spoznaja da je običan smrtnik i potomak radničke klase djeluje loše na njegov mali veliki ego.

-Desničar nikad ne plače. Osim kad mu pokažeš mali prst lijeve ruke. Onda se stane bacati po podu, naridati do bola i vikati “ovo mene vrijedja”.

-Desničar tuče ljude, ali ne zbog toga što je nasilan. Jednostavno nema inteligencije za odgovoriti dobrim protuargumentom. A “zna se”, tko nema u glavi ima u nogama…ili u desnici u ovom slučaju.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.