VIDEO: TikTok je pretjerao, koji vražji izazov?

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Imam običaj kad putujem negdje, a pogotovo na posao staviti mobitel na odličan držač mobitela u autu koji sam nabavio i uključiti TikTok live prijenos. Bude podosta gledalaca, kako putujem 19 km na posao gledaju ljepotu Međimurja, pitaju gdje je to, raspituju se odmah o svemu vezano uz Međimurje. Međimurci koji se uključe u prijenos pokazuju svoje poznavanje Međimurja, gdje sam trenutno, ako shvate da ću proći pokraj njih izađu da mahnu za pozdrav, pozovu da potrubim pa čak i na kavu.

Tako sam i jučer, u ono snježno jutro, krenuo na posao i uključio TikTok live. Priključilo se odmah dosta gledalaca jer taj vražji snijeg ima izgleda neku magičnu moć privlačenja, a ruku na srce današnja djeca niti ne znaju što je to pravi snijeg, puno snijega i zapusi snijega.

Što se tiče ceste, budimo iskreni, ralice jesu odradile svoj posao. Naravno da uvijek krenu raščišćavat ceste prema važnosti pa neke nama važne njima budu sporedne, ali ne može se osporiti da ove godine zimska služba nije uhvaćena na spavanju.

TikTok inače slovi kao socijalna mreža za mlade što je naravno apsolutno točno, ja sam živi dokaz za to. Mlad i perspektivan i broj pratilaca mi non-stop raste, evo još malo i bit će ih 4000. Bilo bi ih možda već i danas da se TikTok očito nije usrao od straha zbog stalnih optužbi o opasnim izazovima što je po meni notorna glupost. Nije TikTok kriv što neki roditelji pomalo krivo odgajaju svoju djecu. Je l’ TikTok kriv i što su ona djeca prebila vozačicu ZET-ovog tramvaja ili što su jedna djeca skoro na samom Trgu bana Jelačića opljačkala drugu djecu? Čudno da to nisu stavili na TikTok???

Uglavnom, vozim ja kad mi odjednom na zaslonu mobitela dođe obavijest o blokadi live prijenosa jer ta moja vožnja poziva na opasan izazov!?

TikTok je pretjerao, koji vražji izazov?

Koji vrag je opasna aktivnost i izazov u putovanju po snježnom vremenu na posao???

Enivej, snimio sam neovisan video o vožnji i stavio ga na TikTok, evo pogledajte ga prije komentara:

@konobar_s_olovkom Opasna vožnja! #tiktoklive #fyp #konobarsolovkom #danepovjerujes #nevjerovatno #unbelievable ♬ original sound – Hamster Thailand

Dakle, ponavljam pitanje: Što je tu opasna aktivnost i izazov???

No priča nije gotova. Video je u par minuta pogledalo nekoliko stotina gledatelja i brojka je počela rasti kad evo nove obavijesti od TikToka:

TikTok je pretjerao, koji vražji izazov?

Skresali su mi publiku maksimalno i ako ne idete ciljano pogledati taj video TikTok vam ga neće ponuditi za pregled.

Razumijem ja da su navalili na TikTok zbog nekih opasnih izazova koje su postavili mamini anđeli i tatina blaga, ali ovo je krajnost.

Osim ako oni ne smatraju da u Kini imaju bolje očišćene ceste i putovati po ovakvim našim je opasan izazov za život? A ako ja tako jako riskiram život dok putujem na posao ne bih li trebao dobiti neki dodatak za opasnost? Ima neko neki savjet, iskustva?

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.