Radionica na SFF-u? Da!

Star Film Fest i Kino Klub Sisak otvorili su prijave za radionicu Video produkcija za društvene mreže koja će se održati u sklopu ovogodišnjeg izdanja Star Film Festa.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti više o izradi video sadržaja kratkog formata te promociji istih na društvenim mrežama kao što su TikTok, Instagram, YouTube i Facebook.

Uz vodstvo Ivana Tokića, mladog riječkog poduzetnika i content creatora koji je specijaliziran za promociju, marketing i oglašavanje na društvenim mrežama kao izradu i vođenje kampanja na društvenim mrežama s uskim fokusom na TikTok platformu, polaznici radionice će se uz teorijski i praktični dio iskušati u kreiranju digitalnog sadržaj namijenjenih za korištenje na društvenim mrežama te u produkciji videa kratkog formata. Vještine koje će polaznici steći pomoći će im u razumijevanju funkcioniranja digitalnih medija, njihovoj važnosti u promociji kao i osobnom napretku u produkciji i promociji svojih ideja.

Radionica se odvija tijekom dva dana za vrijeme trajanja festivala – 1. rujna s početkom u 11:00h u prostorijama Centra kreativne industrije Sisak (Ul. Stjepana i Antuna Radića 20)  i 2. rujna s početkom u 14:00h na istoj lokaciji.

Prijaviti se možete popunjavanjem online obrasca.

Pitanja vezana za radionicu moguće je postaviti na mail info@sfilmfest.com

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.