Najbolji Makita alati na rasprodaji u Građi!

Svi oni koji uređenje doma ne vole prepuštati drugima, nego uzimaju stvar u svoje ruke, znaju koliko znači kvalitetan alat. Posao od tri sata može se skratiti upola ako se odrađuje s dobrim alatom. Znanje nije dovoljno kad je u pitanju popravljanje ili uređivanje – u najvećoj će mjeri igrati ulogu alat kojim baratate. Doduše, dobre bušilice i akumulatori mogu biti skupi i neisplativi čak i za one koji često igraju ulogu majstora.

Nasreću, široka ponuda kvalitetnih alata može se naći online. Među različitim markama bušilica, čekića i pila ističe se Makita – poznata japanska tvrtka električnih alata široke ponude i kvalitetnih odlika.
 

 

Osnovno o marki

Već više od 100 godina, ova je firma poznat proizvođač električnih alata. U svojem dugogodišnjem radu uvela je niz novina u svoje područje poput prvog punjivog električnog alata te je danas jedna od vodećih organizacija. Na našem području djeluje od 2011. kad je započela s radom u Sloveniji te danas ima svoje podružnice u 14 zemalja jugoistočne Europe.

Makita ponuda

U svojoj ponudi, Makita nudi različite električne alate od onih za uređenje i gradnju doma pa do rada u prirodi te metalnoj, drvnoj i građevinskoj industriji. Značajke Makita alata su dugi rok trajanja, sigurnost, ali i jednostavnost rukovanja što ih čini idealnima za početnike u gradnji ili za one koji s vremena na vrijeme žele nešto urediti u domu.

Bežični alati

Glavna skupina alata ove tvrtke su bežični alati. Makita je u svojem radu razvila prve punjive električne alate, tj. bežične alate koji rade na bateriju te je s vremenom razvijala i poboljšavala te baterije. Zahvaljujući tome, danas postoji široka ponuda bežičnih alata koji olakšavaju upotrebu i ne zahtijevaju blizinu priključnice.

Primjeri bežičnih alata su mnogi, a najpoznatije su akumulatorske bušilice, izvijači i odvijači, koje dolaze s baterijama. Osim kvalitetne izrade, njihova prednost je i to što imaju ergonomske drške te su lagane i može ih koristiti svatko, a ne samo stručni majstori. Ovakve su bušilice idealne za popravke po domu i oko njega jer ne moraju biti spojene na struju.

Električni alati

Osim bežičnih, Makita nudi i široku ponudu drugih alata. Neki od njih su kružne, lančane i ubodne pile visoke kvalitete koje će biti od velike koristi u radu u vrtu, ali i kući. Osim pila, nude se i drugi korisni alati poput brusilica, polirka i kosilica po velikim popustima.

Osiguranje kvalitete

Iako je vodstvo tvrtke Makita smješteno u Japanu, ona ima mnogobrojne tvornice diljem svijeta. U svakoj od tih tvornica vode se idejom da iza dobrog električnog alata stoji dobar motor. Zato su motorni alati tvrtke Makita visoke kvalitete. Osim motora, metal i bakrene žice koje se koriste u izradi alati također su visokokvalitetne i osiguravaju dugotrajan radni vijek svakog proizvoda.

U dizajnu svakog proizvoda provodi se niz testova, od kojih je veliki postotak na samom motoru što je garancija da je svaki alat optimalno osmišljen, a Makita zadovoljava i normu kvalitete ISO-9001. Na online outletu pronaći ćete raznoliku ponudu kvalitetnih Makita alata po povoljnim cijenama.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.