Dragica Trumbetaš: Cyber seks na hrvatski način

Ono što je procurilo kao dio istrage iz afere Josipe Rimac, i Gabrijele Žalac izgleda kao da su radile u bordelu, a ne u Vladi Hrvatske.

“Kurvanjski posao” koji će na kraju riješiti AP, kratki je isječak, a cyber sex sočni dodatak ukupnom poslovanju te mutne grupe.
Bill Clinton bio je svetac prema ovim našima, on je optužen i razapet radi čisto običnog sexa, ove naše cyber ratnice organizirale su pravo “preduzeće “u kojem za njih cvjeta cvijeće.

O tom “kurvanjskom” poslu AP šuti , a svi su i šutjeli o jahti koja je nestala prije puna tri mjeseca.
Dok je zbog sankcija prema Rusiji grmjelo na području Gornjeg grada u Zagrebu, jahta je mirno plovila u sigurnu luku, otkriće da je nestala (nakon tri mjeseca), dokazuje da vrijedi ona :
“Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju.”
Taman su protagonisti koji su sudjelovali odahnuli, kad je tajna puknula, naš Premijer i ministar “Olegić” naravno da nisu ništa krivi, mislili su da će tajna ostati tajna.

Isto je mislio i Škugor i mama mu Rada, ali može biti da mama Rada nije ni znala kakva se “kurvanjska posla” odvijaju iza njezinog imena.
Curi, curi istina, onaj načelnik iz Murtera koji je zamijenio kartice u bordelu u Austriji , obična je šeprtlja prema majstorima ovog najstarijeg zanata.

Tajanstveni AP, suvremeni Al Pacino, žrtva je napredne tehnologije koja ostavlja trag kao što je trag nekada ostavljao novac. Novac sada bez traga nestaje, ali tajne prijete da će biti otkrivene.

Priču o nestaloj jahti Premijer je popratio samo podizanjem, u veliki luk, desne obrve, čak ju nije ni otresao s revera, sitnica prema onome što je još velom tajne zavijeno, a još nije otkriveno.

Hapsiti sada mornare čisto je mutiti vodu da krupne ribe otplove na sigurno, dok patuljci koji pojma nemaju, dobiju neku novu igračku da se zabavljaju.

Jučer smo čuli da je ministar Bačić lijeva strana HDZ-a, torbe pune novaca amnezijom su nestale iz sjećanja aktualnih političara koji nisu na poziciji. Bačić ih je možda prenosio samo preko lijevog ramena.
Bačić je sjeo kao kec na desetku dijelu oporbe koja želi ostati do kraja mandata u Saboru. Godina više manje, uvijek mogu reći da su vjerovali da će biti bolje.
Baka Kata koja vjeruje u Bačića kao Boga, kao da je došla iz Amerike u istom avionu s Alexom Braunom, božansko je opravdanje, da se tako, kako je, nastavi dalje.

Andrej Plenković diže povlaštenu mirovinu za 10%, to su povlašteni imali, pa im je ukinuto kad je bila kriza, sad je (kao) kriza prošla, pa im eto, ova dobra Vlada vraća.

Umirovljenici iz rada koji su u novu državu ušli sa 78% prosjeka mirovine u plaći, a cijelo vrijeme ratovanja plaćali ratni porez za financiranje rata, odradili staž do kraja, a mirovina im je ispod crte siromaštva, neka malo pričekaju do nove isplate milostinje, možda i njih dopadne koja mrvica.
 

 
Ovim potezom oko 6700 pripadnika HVO koji imaju u prosjeku 6, 8 godina staža u BiH ukupno s ratnim stažom, dobiti će povišicu od oko 50 eura, naši branitelji koji su ratovali i odradili puni staž u RH i platili sav porez, i uplatu u “mirovinski” nisu u povlaštenoj već u mirovini iz rada, dalje će dobivati oko 6 centi mjesečno zbog svog braniteljskog doprinosa.

Andrej Plenković ulaže u biračku bazu, euro po euro i smiješi mu se foteljica, radnici i seljaci umirovljenici Hrvatske mogu i dalje gackati po glibu siromaštva, ako bude sreće, možda i prežive do izbora.
Prosjek mirovina će rasti, oni koji imaju imat će, oni koji nemaju, a šute i ne treba im.

Čaša se prelila, vrijeme je da pokažemo da nismo patuljci koji pojma nemaju, već ljudi koji su izgradili ovu državu.
Hoćemo pravedno!

Dobro jutro!
Dragica Trumbetaš
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.