Velika Britanija zabranila seks svima koji ne žive zajedno

Ljubavni parovi koji žive u zonama 2 i 3 Velike Britanije više se ne smiju upuštati u spolne odnose osim ako žive u istom domaćinstvu.

Velika Britanija podijeljena je mjerama za suzbijanje korona virusa na tri zone po pitanju strogosti mjera, a u koju zonu spada određeno područje ovisi o broju slučajeva u tom području.

Mjere koje su prvotno donesene u lipnju zabranjuju spolne odnose s osobama s kojima ne živite, s tim da su u rujnu mjere olakšane, te su spolne odnose mogli imati oni koji se nalaze u stabilnoj vezi, dok su spolni odnosi s drugim osobama i dalje bili zabranjeni. No, s povećanjem broja zaraženih, zabrane za parove koji ne žive zajedno ponovno vrijede, ovisno u kojoj zoni žive.

Iznimka su osobe koje su se prijavile kao dio takozvanog „support bubble“ sustava, gdje osoba može biti u grupi s još jednim domaćinstvom.

Prema riječima nadležnih institucija, svrha ovakvih mjera je prekinuti lanac prijenosa virusa među domaćinstvima i navode da se virus lakše prenosi u zatvorenom prostoru.

Parovi koji ne žive zajedno i koji ne tvore „support bubble“ mogu se nalaziti na otvorenom pod uvjetom da se pridržavaju mjera društvenog distanciranja, znači nema seksa ni na otvorenom.

Donirajte Udrugu Mlada pera

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.