PŠ Veliki Poganac - Izvor literarnog izražavanja mladih za 2020. godinu

Ususret Danu ambasadora udruge Mlada pera

Uz 12.07. kad je rođendan Udruge Mlada pera odredili smo još jedan važan datum, a to je 28.09. – Dan ambasadora udruge Mlada pera.
Nakon prve godine postojanja Udruga Mlada pera odlučila je svake godine na neki način nagraditi/pohvaliti/istaknuti pojedince i škole koji su dali poseban doprinos razvoju i promociji Udruge te literarnom stvaranju mladih. Naravno da nam je draga svaka suradnja i cijenimo svaki literarni rad no uvijek netko na neki način odskače pa dobivanje titule Ambasadora/ice Udruge Mlada pera ili Izvora literarnog izražavanja mladih može samo biti pozitivan motiv.

Izvorom literarnog izražavanja mladih za 2020. godinu proglašava se PŠ Veliki Poganac. Očito je da učenici vole literarno stvaralaštvo, vrlo su vješti u njemu i to uz zalaganje i podršku svojih nastavnika/ca, posebno učiteljice Marine Levak.

Izvor literarnog izražavanja mladih

Do sada su za Izvor literarnog izražavanja mladih proglašene OŠ Šijana iz Pule, međimurska OŠ Gornji Mihaljevec i PŠ Jablan.

Ambasadorima su do sada proglašeni Luka Prgić PRGA, mladi reper iz Bjelovara i  Gita Radiković iz Šenkovca. Oboje su opravdali svoju titulu ambasadora, posebno je mala Gita shvatila svoju titulu vrlo ozbiljno. Uz Gitu, jako veliku pomoć udruzi Mlada pera ove godine su dali i njeni roditelji, Martina i Goran Radiković: i u organizaciji promocije zbornika Mozaik poezije i proze, reklamiranju Udruge, besplatnim ilustracijama, pridobivanju sponzora i donatora, literarnim sudjelovanjima itd. itd i zato su baš oni, Martina i Goran Radiković proglašeni ambasadorima udruge Mlada pera. Goran Radiković posebno se još aktivirao i kajkavskom poezijom za Kajkafski kotek na portalu Međimurje info. Jednostavno, cijela obitelj Radiković se zarazila udrugom i pomaže i promovira udrugu.

Ambasadori udruge Mlada pera
Martina i Goran Radiković

Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.