Tilen Artač kao "Cvili Cresnik". Foto: MMC RTV SLO

VIDEO: Naj Hrvati slišijo

Otkako je otvorena granica između Slovenije i Hrvatske velik broj Slovenaca krenuo je provjeriti svoje vikendice u Hrvatskoj, pri tome čekajući na granici i do 3 sata.
Subotnje večeri su na Televiziji Slovenija rezervirane za satiričnu emisiju Kaj dogaja? u kojoj obrade slovenske hitove s novim prigodnim tekstom. Tako je novo ruho dobila pjesma Vilija Resnika Naj bogovi slišijo, slovenske predstavnice na Euroviziji godine 1998., nazvana za ovu prigodu Naj Hrvati slišijo .

“Vse, kar mi ostalo je, je parcela v Malinski, moj pomol, privez in konoba, zdaj grem tja,” čezne Tilen Artač kao Cvili Cresnik u “Naj Hrvati slišijo”, smješten s gitaristom ispred hrvatske granice.

“Štiri ure čakamo in se ne premaknemo. Naj usmili se me kdo, zakričal bom v nebo, čez mejo. Naj Hrvati slišijo, da mi je hudoooooooo.”


Donirajte Udrugu Mlada pera

Podržite literarno stvaralaštvo djece

kn

Odredite sami iznos

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1,00 kn

Tečajevi jezika, srednje škole i besplatni studiji u inozemstvu – Educational travel worldwide (ETW) agencija je koju trebaš!
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: