Gorkić je govorio jer si ne može priuštiti luksuz štrajka

Prije nego pročitate moje objave do jučer navečer jedno pitanje i informacija prosvjetarima: govorite da učite djecu, zašto ih ne učite da se može kritizirati, ali i biti kritiziran? Zašto u FB grupi Podrška roditelja nastavnicima u štrajku brišete sve komentare koji sadrže i najmanju kritiku prema vama, zar se tako djeca uče demokraciji na koju se pozivate?

Evo čime se bave članovi grupe Podrška roditelja nastavnicima. Jadno, sami sebi skaču u želudac.

youtube

Zašto autor videa nema pravo izreći svoje mišljenje, zašto ga treba prijaviti? Ako se to ne odnosi na vas, zašto ste se osjetili prozvanim? Nahvalili su vam transparente, pa tako i onaj na kojem piše da se autoru transparenta ne diže i tražili koji nas se najviše dojmio. Mene nijedan, a znate zašto? Zato što nisam vidio ni jedan koji traži ili nudi bolje obrazovanje! I zbog toga evo mojeg mišljenja i mojih objava jer javni sektor je ipak javni sektor ma što god vi rekli:

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

To što je vjeroučitelj zvijezda prosvjeda samo po sebi govori o kvaliteti obrazovanja!

Nakon što je hrvatska inteligencija danas dobila novog idola kojem će se klanjati, nije ni čudo što je među radnicima depresija sve raširenija!

Dakle da rezimiramo, nemaju učitelji preniski koeficijent nego ostali imaju previsoki! Sniziti ostalima koeficijente, a osnovicu prilagoditi prema realnim mogućnostima proizvodnog sektora koji proizvodi realan novac!
Gorkić je govorio!

I da, da ne budem đubre do kraja, učitelji koje sam cijenio prije štrajka tijekom štrajka su pokazali da ih s pravom cijenim i da postoje učitelji upravo onakvi kakvu definiciju ja imam u svojoj glavi. Oni koje nisam cijenio ti su se i sad takmičili tko će mi više gurnuti pod nos da sam “samo konobar”. Pa jebi ga (baš namjerno sam napisao tako vulgarno jer radnik drugačije ne zna!), ne možemo svi u javni sektor, netko treba proizvoditi i novac za sve javne službe. A što se obrazovanja tiče ne zaboravite da među radnicima u proizvodnji ima inženjera i diplomiranih ljudi “vašeg ranga”, ali su u proizvodnji pa su time automatski manje vrijedni. Jebaj ga, nisu se zaposlili u javnoj službi. Vidite, mi neobrazovani radnici shvaćamo da vi nama trebate, ali vi nikako da shvatite da i vi trebate nas!

PS: nije li oksimoron transparent na kojem piše “Obraz(ovanje) nema cijenu!” ako je vi upravo postavljate?

Danas će se okupiti samo sveci, reći će da je kukolj ostao kod kuće! Gorkić je govorio!

Gdje se može vidjeti rang lista zanimanja po važnosti? Zašto je gost uvijek u pravu, a djeca nemaju prava? Gorkić je govorio!

Ako je samoubojstvo izreći svoje mišljenje koje je možda kontra većinskog, ubijat ću se i dalje! Gorkić je govorio!

Da bi se riješili stresa izazovite drugi i prvi garantirano nestaje! Gorkić je govorio!

Zašto neki smatraju da nisu odgovorni za ono što su rekli u pijanom stanju? Pijanost nije isprika! Gorkić je govorio!

Najljepše je kad ostaneš sam sa svojim mislima. Tada znaš da si s iskrenom osobom! Gorkić je govorio!

Ovi pučani birali predsjednika u pravom komunističkom duhu - samo jedan kandidat! Gorkić je govorio!

Mislim da svi zaslužujemo povlaštene mirovine jer živimo s NJOM u Hrvatskoj! Gorkić je govorio!

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST!
Ona me psihički zlostavlja i prijeti da će i dalje pjevati!
Molim institucije da reagiraju jer kasno je, ali da ne bude prekasno!
Također najavljujem da ću tražiti odštetu jer ona svojim istupima smanjuje moje radne sposobnosti jer sam u neprestanom šoku!
Gorkić je govorio!

Upravo na TV govore da ima previše bolovanja i da ih treba smanjiti. Neka ne pjeva i sigurno će se smanjiti broj bolovanja i širenje depresije!
Gorkić je govorio!

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.